|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() dakle instalirao drivere normalno ga prepoznao ali neznam kako se spojit na svoj wlan,probao sam sa onim softverom sto se dobije uz drivere ali nece :S probao onako iz windowsa na wlan se pojit i neznam,on mi njega prikazuje kao da je LAN kartica :S ? moze li mi netko pomoci kako da se spojim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ako ga prepoznaje kao da je LAN kartica, onda ga uopće ne prepoznaje, kao da uopće nije instaliran driver ili kao da je instaliran krivi driver. Jer LAN nije WLAN. a WLAN dobiješ UVIJEK kada je instalacija drivera uspješna, možda si stavio drivere za krivi wwindows (32 ili 64 bitne, pa nije podržan) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj koju pod - verziju imaš tj. article code, (piše na naljepnici na donjoj strani). Po tome skini driver ovdje. Adapter mora biti prepoznat kao wireless kartica a ne kao Lan (mrežna), ako je wireless mreža na koju se spajaš zaštićena sa WPA/WPA2 tipom onda moraš koristit priloženi sw adaptera jer taj tip zaštite je nepoznat za Win2000. Eventualno ti ovo može pomoći. Ne sjećam se kako izgleda install rutina ali kod usb igrokaza je pravilo da se "uređaj" priključi tek kad install rutina to zatraži, po njenom završetku ili čak tek nakon reboot - a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|