|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Dijeljenje preko wlan-a
Moj je komp spojen žicom u router, a dječiji u susjednoj sobi wlan-om. Imali smo jedan folder na mom kompu u koji sam bacao nešto za njihov komp da ne moram prenosit stickom. Nedavno je njihov došao sa servisa (zapravo sve je novo) i sad mi ne radi dijeljeni folder. Ukucao sam kod njih : \\ ip_adresa_ \ _imefoldera_ i iz prve se pokazao sadržaj i u win exploreru i u mozilli , ali niti jedan file ne želi otvoriti Ako je slika otvori se ACDsee ali prikazuje samo crni ekran (nikakvu grešku). Možda moram u permisions još nešto poklikat? Onda sam u taj folder ubacio još jedan folder i kad njega kliknem kaže mi da nemam permission... Kod mene ništa od zaštite nije bilo uključeno a kod njih je Avast kojeg sam probao disejblati ali ni to nije pomoglo. Firewall im nije bio uključen. Pregledao sam malo prijašnje postove ali nisam našao takav problem pa molim pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da bi ti mogli pomoći nisi naveo koji je OS na oba kompa i ako je XP jesi koristio onaj jednostavni simple share ili "punu verziju". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Na oba kompa je XP, a što sam od toga koristio ... ne znam. NIsam ja baš doma u tome. Označio sam jedan folder na svom desktopu kao shared, dao permission "to all" i to je bilo to. Na drugom sam mu samo pristupio upisujući adresu. Ponavljam da i sad na drugom kompu vidim taj folder i njegov sadržaj samo ne želi ni otvoriti ni kopirati nijedan fajl iz njega. Kakva je to puna verzija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
jesam, sve je na allow dodatak: acdsee pokuša na drugom kompu otvorit sliku i pojavi se samo prazan prozor a dolje u njemu piše "the source data format is not recognized" Uključio sam i sve servise ... Zadnje izmijenjeno od: kasandro. 27.03.2011. u 20:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|