|
|||||||||||
|
|
#571 | |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
za godinu dve će bit buldožer ![]() |
|
|
|
|
|
#572 |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Morales jučer 100x bolji od Mamićevog Sammirka. Trčao je i namještao kao lud, a Sammir uredno upropaštavao šanse... Po meni jučer najbolji trio na terenu je bio Tonel - Morales - Tomečak. Zaista šteta što smo ispali u onakvoj kljakavoj grupi Europa lige, mislim da smo trebali puno više napraviti, darn ![]() |
|
|
|
|
#573 | |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#574 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
#576 |
|
Super Moderators
|
Ili Ajduk hoće otpustit Vučevića pa se mam Vulić usprckal ![]()
|
|
#577 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Antimićanin
|
To se više ne zna ko pije ko plaća. U svakoj birtiji druga priča (mislim, nije da obilazim birtije i kladionice, ali imam poznanike kojima je to način života). jedni vele da je gotovo, drugi da ode na ljeto, treći da ostaje... ako on ode, ja se vraćam na NK Dinamo ![]() |
|
|
|
|
#581 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
|
|
#582 |
|
Antimićanin
|
Od danas da ![]() http://www.kaportal.hr/pami-raskinuo-ugovor- http://www.radio-mreznica.hr/vijesti...podnio-ostavku kraj priče o NK Karlovcu, prvoligašu iz istoimenog grada. Dobro je, 2 sezone, neki nisu ni toliko dočekali u .HNL ![]() |
|
|
|
|
#583 | |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
pa neće ispast karlovac ni ovu sezonu,dobro stoje na tablici,jedino ako krenu namjerno puštat utakmice |
|
|
|
|
|
#585 |
|
Super Moderators
|
Lokomotiva - Split 0:0 Ajduk - Rijeka 1:1 Osijek - Inter 1:0 Istra 1961 - Zadar 1:0 Šibenik - Hrvatski dragovoljac 2:2 Cibalia - Varaždin 2:0 Slaven Belupo - Karlovac 4:0 Ovo je bilo grdo Brko...
|
|
#586 |
|
Antimićanin
|
kakav *urac Brko ima veze sa time. ja sam se izjasnio odlaskom Pamića da za mene NK Karlovac više ne postoji, osim ukoliko onaj gad Turković ode i Paminjo se vrati. vjerujte, to nije zato jer su loši ili kaj ja znam kaj, općenito mi u Karlovcu nismo to dobro podnijeli.Uostalom, Gademzi su jucer bili na tekmi Istra - Zadar, ako niste znali ![]() da, nismo okrenuli leđa NK Karlovcu, samo guzičarima-političarima koji su nam iz to malo sportske sreće i radosti u našem gradu, napravili prvatnu prčiju. Kud sreće da je baem jedan čovjek tu, kao Maminjo, pa da samo 1 zgrče pare. Ovako kompletne familije tih guzičara cicaju pare iz karlovačkih firmi u klub, a onda iz kluba u svoje džepove. I kad je Paminjo rekao DOSTA, ajmo ga se riješiti. Isto tako, otkaz popušila od mog kolege s faksa stara koja je rekla "zašto se keš od ulaznica uzima u đepove, zašto nejde u banku na račun". Taf, doviđenja, žena otkaz popušila. Inače, Turković je do rata ložio kotlove u Karlovačkoj Pivovari, ima osnovnu školu i zna brojati do 7 sa svim računskim operacijama do istog broja... ![]() BTW, moji su dobili ![]() Zagreb 0 : 1 Dinamo |
|
|
|
|
#588 |
|
Super Moderators
|
|
|
#589 |
|
Guest
|
kakav loš nogomet igra Hajduk.. :facepalm |
|
|
#591 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Dinamo bi trebao češće igrati sa Hajdukom, nikog drugog ne dobijaju više od 1:0 ![]() ![]() ![]()
|
|
#592 |
|
Super Moderators
|
Kažem ja ![]()
|
|
#594 |
|
Antimićanin
|
i na poljudu je upravo 90.ta minuta. igrati će se još barem 17 minuta sudačke nadonake ili dok Ajduk ne zabije gol ![]() edit: Finito, 2:3 - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ![]() inače, otkako NK Karlovac igra u 1.HNL, Hajduk sa Karlovcem ima 4 utakmice, 1 pobjedu, 1 remi i 2 poraza i negativnu gol razliku 4:5... nije sve tako sivo u našem gradu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.04.2011. u 20:02. |
|
|
|
|
#596 | ||
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Al ajd, lijepo je vidjet takvu rezu ![]() Pušimo 2:0 i to od Istre bogrte...gledam i ne vjerujem ![]()
|
|
|
#597 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Popijemo gol iz auta i nikom ništa, kako to je**** mrzim. "Ide sucu na dušu" ![]() EDIT: prvi BIšćan ukenja, a onda golman ko tudum izvodi gluposti... U formi su, nema šta ![]()
|
|
#598 |
|
Super Moderators
|
Vučeviću otkaz, igračima kazne
|
|
#599 | ||
|
Antimićanin
|
Citiraj:
to je bio loš tajming. fakat smo mislili da buju spušili licencu zauvijek i da nebuju nišp napravili, ali nakon deklasiranja Ajduka, čovjek mora biti sretan sa pokazanim. inače, žao mi je Dinama. Ali opet, drago zbog Pamića.jeo me pas, ali ako Vaha ode, on je u Dinamu. Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
#600 |
|
Super Moderators
|
Baš me zanima kog bu sad uzeli za trenera...opet Vulića? ![]()
![]() |
|
|