|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Crash pa se pali i gasi neprekidno
Odnedavno mi se događa sljedeća situacija: Kad upalim komp prvi put u danu sve bude u redu nekih par minuta u windowsima zatim se sruši i onda se sam pali gasi prije nego baci ikakvu sliku na ekran i tako ponavlja sve dok ga se ne isključi iz struje.Prvi put sam mu samo izvadio i vratio grafu i nakon toga je izgledalo u redu ali sutra opet isto.Idući put sam mu izvadio i vratio memoriju i grafu i opet ništa ,zatim sam mu ostavio samo novije pločice memorije i onda se upalio normalno.Međutim zatim sam mu opet vratio još dvije starije pločice i onda je također bilo sve u redu tako da sad više stvarno ne znam što.Inače kad sam kupio komp prije tri god javljao se sličan problem odmah prvih dana ,i ja i serviseri smo izludili jer se crash događao samo pri prvom paljenju u danu,na kraju smo promijenili ram a kasnije sam uzeo još 4gb i 3 god je bilo sve u redu do prije nekoliko dana kada se javlja gotovo isti problem samo sa još ovim dodatnim pali-gasi. Moj sistem je:e8400,msi neo3 p45 mainboard,4870 1gb,apacer 8 gb RAM,corsair vx450 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
MBO je neispravna , imao sam isti problem u servisu zamjenom matične problem je nestao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|