Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.03.2011., 00:39   #1
mici444
Registered User

Datum registracije: Mar 2011
Crash pa se pali i gasi neprekidno

Odnedavno mi se događa sljedeća situacija:
Kad upalim komp prvi put u danu sve bude u redu nekih par minuta u windowsima zatim se sruši i onda se sam pali gasi prije nego baci ikakvu sliku na ekran i tako ponavlja sve dok ga se ne isključi iz struje.Prvi put sam mu samo izvadio i vratio grafu i nakon toga je izgledalo u redu ali sutra opet isto.Idući put sam mu izvadio i vratio memoriju i grafu i opet ništa ,zatim sam mu ostavio samo novije pločice memorije i onda se upalio normalno.Međutim zatim sam mu opet vratio još dvije starije pločice i onda je također bilo sve u redu tako da sad više stvarno ne znam što.Inače kad sam kupio komp prije tri god javljao se sličan problem odmah prvih dana ,i ja i serviseri smo izludili jer se crash događao samo pri prvom paljenju u danu,na kraju smo promijenili ram a kasnije sam uzeo još 4gb i 3 god je bilo sve u redu do prije nekoliko dana kada se javlja gotovo isti problem samo sa još ovim dodatnim pali-gasi.

Moj sistem je:e8400,msi neo3 p45 mainboard,4870 1gb,apacer 8 gb RAM,corsair vx450
mici444 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2011., 12:29   #2
G.D.I. Info
Registered User
Moj komp

G.D.I. Info's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
MBO je neispravna , imao sam isti problem u servisu zamjenom matične problem je nestao
G.D.I. Info je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno