|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Smrzavanje kompjutera - neispravan hard disk?
pozdrav, ne znam di da stavim ovu temu al nekak mi se cini da je do harware-a problem pa cu zato tu postat. kofiguracija: dual core e6300 ddr 2 2GB 667MHz ati hd 4650 asrock G31M-S WD 500GB Sata problem je sljedeci, kad se nesto radi na kompjuteru odjednom se komp smrzne, al ne da ga moram restartat nego onak ko da je procesor 100% zauzet pa se skroz usporio ( not responding od programa koji je pokrenut) pa se nakon par minuta opet odmrzne i dalje sve mogu radit normalno do ponovnog smrzavanja. u taks manageru procesor nije 100% zauzet ko niti ram.. proc radi na par posto zauzeca. pregledal sam ga od virusa u safe modu bilo je oko 5 trojanaca ( ocistio sam). i opet ista svar.. napravil sam test hdd-a, bil je jedan bad sector ( uspio sam ga rjesit) ponovo skeniral hdd i nije nasel niti jednu grsku ( hirens boot). testiral s istim memoriju, procesor svi testovi uredno prolaze. formatiral sam cijeli hdd, digel ponovo win7 64bit i opet ista greska. kada pokrenem resourcse monitor, kada komp zasteka vidi se sljedece: http://img192.imageshack.us/f/beznaslovap.jpg/ sad ne znam, cini mi se da je ipak hard ostecen.. al reko da pitam vas na forumu dal je mozda netko imal slican problem. tnx na savjetima! ![]() Zadnje izmijenjeno od: piSSko. 10.03.2011. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
potraži program hdd regenerator, autor je dmitrij primoscenko. čudo od programa kad su hdd u pitanju. meni je vratio u život prastari i otpisani ibm od 30GB. i još jedna stvar, možda ti nešto sa sata kontrolerom ne valja. prebaci na drugi sata konektor i provjeri napajanje koje ide na hdd. prebaci drugi kabel ili ako ti je napajanje modularno na neki drugi konektor. ubaci i zadnji bios, možda nešto u samom chipsetu ne valja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|