|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Laptop mi je jako spor
Ovako kad instaliram windows na laptop treba mu 2 sata, kad sam testiro HDD pokazalo mi je bad sektore sad sam kupio novi HDD i opet isto. U čemu bi mogo bit problem laptop je HP nx9010 i star je oko 8 godina sve je uredno radilo do nedavno. Probao sam podizat i win 7 i xp ali ništa HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
moze bit gro stvari....vjerojatno problem sa chipsetom ili mnoziteljem ili s napajanjem koje registrira da radi na bateriju pa smanji takt proca,a ustvari radi na punjac...na tak starom lapu nista nije za cudit se! no moze bit i losa plocica rama ili pregrijavanje proca...probaj ocistit cooler od proca ako nisi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
To je linux koji se pokrene sa cd-a bez instalacije (radi i ako nemaš HDD u kompu)..... http://www.youtube.com/watch?v=-W4WC...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
uđi u bios i pogledaj postavke hard diska i napiši tu da vidimo. pokušaj i sa update-om zadnjeg biosa. na stranim forumima spominju za taj model i loše napajanje. pogledaj vrijednosti napona i jačinu struje na ispravljaču pa nađi takav od nekog i onda probaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|