|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Cudo nevidjeno da Arsenal kuci nije otisao sa 6-7 komada koliko su barcini igraci promasivali zicere. I na kraju Arsenal nije niti jednom pukao po golu ![]() ![]() Busquets im se jadan smilovao, ali ni to nije pomoglo. Barca osvaja, ostali se mogu naklonit. ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#1265 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Doći će i barcelona do nekog sudca koji je neće doživljavati ni 5% te će suditi sve njihove prekršaje, suditi penale i davati kartone. ![]() Danas igraju: Tottenam - Milan (prva tekma 1:0) Schalke - Valencia (prva tekma 1:1) Vjerujem da će tottenham i valencia dobiti. ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Guest
|
što mislite... Tottenham Milan - 1x Everton - birmingham čista jedinica... treba mi nekih 200 kn extra , pa gledam malo , ako ima negdje safe bet... |
![]() |
#1270 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gledao sam Milan protiv Juvea i ugodno me iznenadio dobrom igrom, ako budu tak igrali protiv spursa onda prolaze dalje, mislim da je najrealnije igrat da milan daje gol/Valencia daje gol. |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() van persie je treba dobit bann s terena još za ono udaranje po licu, a priča da nije čuo zvižduk zbog publike je bzvz, šta bi se i drugi igrači na terenu trebali vadit na to? po toj logici bi sudac trebao puhati u megafon da ga skontaju....a pravilo kaže: šutanje lopte nakon zvižduka je žuti, nebitno jel prvi ili drugi, nema tu amandmana....posebno u lp, koja je najviši mogući rang natjecanja i tu bi igrači posebno trebali pokazat zbog čega nose dresove elitnih klubova. statistika često znade dovest ljude u zabludu, al ne i sinoć..i dok su bili s istim brojem igrača, barcelona je bila totalno dominantna. |
|
![]() |
![]() |
#1272 |
Pod naletima kopita zla
|
Meni će zauvijek slika i prilike barcelone ostati kad se igrala tekma Chelsea - Barcelona. ![]() Da se sve sudi prema pravilima mislim da bi bilo nekoliko penala svaku utakmicu i svaki "klinč" bi bio faul. No nije nogomet balet pa se ne sudi sve. |
![]() |
![]() |
#1273 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ok, slažem se naravno, žuti je minimalac za ono, no i barca je npr. oštećena kad se nije sudio očit faul na messiju koji je bio unutar 16m...i masu toga se ne sudi tijekom utakmice...al ono za što je sudac zamahnuo drugim žutim van persiju JEST za žuti karton, dakle nismo u sferi nedosuđenih stvari, nego dosuđenih i jesu li one ispravne ili ne...mislim da nema smisla osporavat zasluženost prolaza barcelone nakon svega šta je prikazala pravdajući to (opravdavim, sviđalo se to nekom ili ne) isključenjem arsenalovog igrača.... |
![]() |
![]() |
#1276 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zato i je sudac bio los. Ili sviras kako treba ili zaseres tekmu kao sinoc. Edit: Vezano za cuo/nije cuo zvizdanje. Bila je situacija kad je David Villa zasmetao udarcu Dani Alvesa, pa ga je ovaj zvao (derao se) nakon toga jedno 3-4 puta, ovaj je bio 10m od njega i nije ga cuo. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1277 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stvarno je zasrao tekmu, nije bilo a od arsenala jučer, niti u prvom niti u drugom poluvremenu. ![]() Isto tako se može reć da almunia nije došao na gol bilo bi par komada više u mreži a(rsenala).
#1278 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Arsenal je u Engleskoj napoznatiji po tome da su im svi drugi krivi kada izgube osim njih samih, a takvi su im i navijaci, simpatizeri... Jel ijedan navijac Arsenala priznao da su im igraci odigrali katastrofalno sto najbolje opisuje cinjenica da nisu ni probali puknuti po golu i da su iznevjerili na najgori moguci nacin svoju filozofiju s kojom se nakon sinocnje tekme vise ne mogu diciti. Isli su glumiti Inter i ispali su Michael Dudikoff. |
![]() |
![]() |
#1280 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1281 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Mislim da je Arsenal jučer ostal debelo oštećen. Barcelona je bila bolja 100 posto i takvo favoriziranje sudaca im ne treba. Drugo, danas si baš nekak mislim da bude Tottenham protiv milana zgubil ili x igral |
![]() |
![]() |
#1282 |
Pod naletima kopita zla
|
Uf ima sreće tottenham. ![]() Schalke me iznenadio. ![]() Bravo tottenham! ![]() Sljedeće kolo ispadnu Marseille, Inter, Kopenhagen i Real Madrid i to je to ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 09.03.2011. u 22:36. |
![]() |
![]() |
#1283 |
Pod naletima kopita zla
|
Ja bi iskreno htio da tottenham ili Shakhtar osvoje ligu prvaka. ![]() ![]() Ostaju: Barcelona Shakhtar Tottenham Schalke Pretpostavljam: M.United Bayern Chelsea Lyon (ovo je želja i nada ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
+ drago mi je da je ispao retardirani milan sa svojom "idemo uopce ne igrat 90min i onda se nadat da ce nam se posrecit u produzetku" taktikom |
|
![]() |
![]() |
#1285 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ciao ragazzi ![]()
#1286 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1290 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ajde tak nekak sam i predvidjel tekmu da bude išla, tottenham je izvukal x i to je ok Pretpostavljam da će Inter teško izvuči bilo kaj kod bayerna Kaj se tiče Schalkea, kod njih ne možete ništa očekivati. Oni budu u prvenstvu upisali u 5 utakmica nekih 5 bodova ili manje ali budu zato u kupu dobili Bayern ili u ligi prvaka jednu Valenciju. U sljedećem kolu predviđam Barcelona -Shakhtar Chelsea - Schalke Bayern - Tottenham Real Madrid - Man U |
![]() |
![]() |
|
|