|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) IBM T43 laptop dupla slika
imam laptop ibm t43 i na njemu sam promijenio ekran jer je bio puknut i sad na ekranu imam duplu sliku a na vanjskom monitoru je sve ok, dali tko zna sto bi moglo biti? Hvala!! ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmm, ibm je dosta izbirljiv sto se tice komponenti. To si sa origigi ekranom zamjenio ili?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da original s drugog t43.
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Na post screenu i u biosu je ok ili isto?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala, odgovor mi je bio ispred nosa a ja nisam skuzio sxga i xga- dva ista laptopa jednako stara. ako stavim plocu iz ovog sxga dali je isti inverter?
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bemu miša, onda nisu isti nego različiti pod - modeli, nađi detaljne specifikacije. Ako može stati (fizički) onda prebaci i mobo i inverter, mislim da si tako sigurniji da će pasat / radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
znam, ali fora je u tome sto kabl i inverter od ovog drugog nemam ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Inverter ti paše, a flat... Vrlo vjerojatno da je isti, ali, ne možeš biti siguran dok ne probaš ostalo. Inače, razlika je u grafici. Neke podržavaju SXGA, neke ne. Kabel najčešće bude isti. Za UXGA ima razlika.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|