|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
po meni to ti je najbolje prije da sam probaš poravnat, uzmeš bilo kaj pincetu iglu ili skalper i lagano pritisneš te pinove i to je to i ak bude i onda zezalo onda eventualno reklamiraš |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kao sto sam ti i pricao, meni se isto desilo, samo sto sam ja osobno tada potrgao plocu, ali sam imao nuspojavu da mi je i proc prestao radit i to su mi priznali na garanciju. Ja se s tim nebi igrao u smislu da pokusavas vratit proc i vidjet da li radi. A isto tako ti nece priznat garanciju sigurno, to je fizicko ostecenje, a sve ploce dolaze s poklopcem preko socketa. |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam u 2 slucaja ravnao pinove na ploci. I svaki put poslije radila ploca kao nova. Mirna ruka, mali odvijac, pinceta, dosta osvjetljenja. Ako trebas nabavi povecalo i slozi te pinove na mjesto. Na slikama se ne vidi dobro, no poravnaj ih u odnosu na okolne i mora radit. |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Prvo žao mi je sto je do ovoga doslo. Drugo, kupio si ispravnu plocu, kod mene je radila do zadnje minute. Nema šanse da bi ti je poslao u ovakvom stanju, pa nisam ja đabalebaroš, i s ovim me vrijedjas. Obavio sam masu prodaja na forumu, i necu dopustiti da me se zbog tvog nestrucnog rukovanja procom i kulerom provlaci kroz forum. Suma sumarum: kod mene je bila ispravna, dosla je kod tebe ispravna, imao si tjedan dana da vidis ako sta ne valja, o ovo se bogami fino vidi, tek nakon sta si stavio/skinuo proc, si primjetio ostecenje. Dalje, zakljucite sami. |
![]() |
![]() |
#35 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sto se tice problema, utvrdjen je, pa temu lockam.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|