|
![]() |
#1 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Canyon WF-511 Windows 7 driver ?
Da i je netko mozda naletio na funkcionalan driver za win 7 (32bit) za navedenu PCI wireless karticu ? Na sluzbenim stranicama ima samo za Vistu ali taj driver se ne zeli instalirati (pogresna verzija OSa). Kada forceam instalaciju u compatibility modu driver se instalira ali wifi ne funkcionira. Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ako se ne varam to je onaj ralink softver... apsolutno nikada nisam imao problema sa tim, jedino sam ugasio njegov konfigurator pri startup-u. da stvar bude još trivijalnija, windows update nudi potpuno funkcionalan driver ako već imaš lan vezu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
El Mattador
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Baš sam prije par dana reinstalirao sedmicu (doduše, 64-bitnu) nekoliko puta i prvi put sam imao net preko LAN-a i pronašao je odličan driver. Drugi put nisam imao net pa sam tražio installer i to je bila noćna mora. The long story short je da mi s verzijom drivera 3.0.9.1. radi odlično (driver iz 2010. godine). Jedino nisam siguran radi li na 32 bita, no u svakom slučaju, bolje probati to nego imati infrared ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
El Mattador
|
3.0.9.1 driver iz 2010., pod tim mislis na driver koji nadje na updateu ? Pitam zato sto najnoviji driver za navedeni adapter potjece iz 2009. i, kako kaze Canyon, podrzava iskljucivo novije revizije adaptera. Kod mene je izgleda starija revizija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|