|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
na pola sam uspio!wrt54gs
evo imo sam problema sa spajanjem na dink i sad sam stavio alchemy i pod survey mi nade dlink!i kak da se sad spojim?sa puttyjem ista prica,napisem wl join ssid(na dlnku je ssid "default")to napisem,izbaci me u drugi red i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
|
btw nigdje nisam naso onu opciju ip of asociating ap!jel postoji to u alchemijyu?ja sam pod gateway stavio ip od dlinka?jel to ok? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
to sto Alchemy ima site survey i sto vidi Dlinka to nije nikakav znak da si uspio (citaj: NISI, nazalost) stavi Satori 4.0 pa onda probaj client mode, jer u njemu imas IP of assoc. AP |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ok prema screenshotu vidim da si se uspjesno spojio na AP (pokazuje ti RSSI i Noise) jel mozes pingati AP? ili neko racunalo spojeno na AP da li je na WRT54GS spojen samo tvoj komp ili vise kompjutera (Satori client mode - bridged) radi sa SAMO jednom MAC adresom tj samo jedan komp mozes imati spojen dok si client... inace ces imati ogroman packet loss... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
motocross
|
64 bytes from 192.168.1.50: icmp_seq=38 ttl=64 time=1.9 ms to mi je pisalo kad sam pingo,al nemogu se spojit opet edit:mogu se spojit na ap sad,udem u opcije od dlinka ap-a,ali dosta sporo ide |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|