|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Nadam se da nisam postavio post na pogresno mjesto. Dobio sam TP-LINK ali je Annex B a meni treba Annex A da li se moze sta uraditi da mi ovaj modem proradi. U opcijama ima biranje aneks b-j-m-bjm a sta da radim? mozeli mi iko pomoc ili je to nemoguca misija Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 23.02.2011. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Teško jer ima dosta nepoznanica: - izgleda da postoje dva pod modela TD-W8901G i TD-W8901GB, moja pretpostavka je da je prvi za Annex A a drugi za Annex B. Nekad postoje hardwerske razlike (drugačiji komad na pcb - u) a nekad je razlika samo u ubačenom firmware - u. - postoje i razlike hw revizijama, npr. za TD-W8901G V2, V3 i V6, dok za TD-W8901GB ima samo V3. Najprije prepiši ovdje pune fw i hw oznake, vidljivo u web konfigu. Nemože ti nitko garantirat da će radit ako upucaš krivi fw, jedino da napišeš mail supportu TP-LINK - a sa svim ovdje spominjanim detaljima. Moja pretpostavka (ne garantiram ništa) da bi odgovarao fw za TD-W8901G V3, tu ima više verzija. Prvo bi probao najstariju verziju (TD-W8901G_v3_090805) jer novije mijenjaju flash driver (Boot loader) i nemože se napravit downgrade na prethodnu ver. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
to si sve upravu drug neznam vise ni ja sam kod mene je td-w8901gb v2 da mi je neko prije 5 dana prico za ove anekse nebi mu vjerovo da to ima razlike zvao sam i telekom da me prebace na isdn ali nemaju slobodni parica ---ja kad bi u more zadrobio suho bi pokuso--- cinimi s da cu se napiti od muke neznam smijem li od td-w8901 g ubacit u ovaj svoj sav net sam pretrazio slabo ima tema al hvala ti kad si se javio |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Rekoh poviše, složi mail supportu sa svim detaljima, ako ti odgovore znat ćeš na ćemu si. http://www.tp-link.com/support/Localesupport.asp Probaj poslat na UK support jer tamo skoro isključivo koriste adsl Annex A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
nemoze se prebaciti moram trazit drugi modem sa aneksom a |
![]() |
![]() |
|
|