|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Asus P4P800-SE ne radi s novom memorijom
pozdrav svima imam jedan problem dobio sam jedan ram od prijateljice iz njemačke,pokusao stavit u kompjuter ali nikako ne radi...imam jedan od 512 mb i jedan od 256...pokušao sam njih maknut i stavit samo ovaj od 1GB ali onda ne pokrece kompjuter...koristim matičnu od ASUS-a P4P800 SE,a na RAM-u piše DDR 128X8 PC400 1G 2510...pa bi molio da mi netko kaže dali je stvar u tome što nije kompatibilan ili se treba jos neki software ili nešto stavljat hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ako ti ne daje sliku kad upališ komp onda je ili nekompatibilan ili neispravan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
-Dual Channel Memory Architecture -4 x 184-pin DIMM Sockets support max. 4GB DDR400/333/266 non-ECC DDR SDRAM memory -ASUS Hyper-Path Technology znači trebalo bi raditi, pošto je to stara matična s socketom 478, imaju jedan mali problem. Problem je da kada se stavlja nova memorija, matična počinje pištat i ne podiže se. Da se to riješi moraš preko jumpera resetirat bios i onda bi trebalo proraditi. Te pogledaj na pločici rama da ti ta prijateljica nije slučajno poslala serverski ram koji ima ECC. Ako ništa ne pomaže od ovog mog eventualno možeš probat u neki drugi stroj, te ako i tamo ne radi možeš slobodno zaključiti da je ram neispravan. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|