|
![]() |
#1 |
Guest
|
P43-A7 neobičan "boot-delay" fenomen
Pozdrav ekipi! Evo nabavio replacement za umrlu ploču i događa mi se da pri bootanju sedmice nemam sliku na ekranu prvih 40-ak sekundi (tek onaj plavi screen od w7 se pokazuje kada "rotira krug" simbola miša). Ista stvar je kada želim ući u postavke BIOS-a, nema slike tih 40-ak sec., nadalje sve teče normalno... Sve ostale komponente sam isključio kao mogući uzrok uključujući i kablove diska itd, do ploče je 100%. Jednostavno, monitor "nema signal", ventovi vrte, beep-ovi uredni... Nisam ovo sreo do sada i užasno me živcira pogotovo jer je ploča friška i trebam dosta poštelavanja BIOS postavki da mi bude "po guštu", ništa ekstremno... BIOS na def., probao par inačica, ostavio zadnji jer se sve verzije jednako ponašaju. Dakle, mijenjao sam i grafu i memu i drugi disk prištekao, drugo napajanje, bateriju na ploči, kabel od monitora (imam puno krilo ormara u sobi koječega, baš za ovakve situacije ![]() ![]() Normalno/nenormalno za ovu ploču, iskustva...? Zahvaljujem unaprijed! |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda u "Boot Settings Configuration" (u BIOS-u), da pogledas pa da nije neka opcija ukljucena da "preskace" (prikazati) post? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da nemaš slučajno Logitech Unifying Reciever?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|