|
![]() |
#21751 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako je narezan 40-45 minuta. Probaj ![]()
![]() |
#21752 |
Guest
|
zar nije to previse? neki dan sam obican i cijeli u kori kuho 30min i bio je odlican fin mekan, a danas imam mladi za kojeg sam cuo da treba manje kuhanja i usto je velicinom dosta manji ![]() |
![]() |
![]() |
#21753 |
Super Moderators
|
![]() |
#21754 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma to od oka ide... kad ih izvadiš, baci na njih par "listića" maslaca i pospi sa svježe narezanim peršinom, promiješaj i kuhani krumpir nikad bolji ![]() makar je meni za mladi - rerna, masnoća od pečenja, samo sa četkicom oprani i neoguljeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21755 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ispod vure ne kuham, a ak' je mladi i još sitan, onda ide u ekspres lonac. ![]() ![]() Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fork ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.02.2011. u 20:41. Razlog: dupljak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21756 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ovako,pizza,domaća....gauda,tilzit gorgonzola i mozzarella po koju sam se provozao do novogZG danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21757 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ako je tvrd još kuhaš, ako je mekan onda je skuhan. Čisto jednostavno i netreba ti sat. Jer sve ovisi o veličini krumpira i jačini vatre na kojoj se kuha.
![]() |
![]() |
#21760 |
Guest
|
Oj! Naravno da ne. ![]() Nisam koristio pire u prahu nego sam hitil samo pire kaj mi je ostal od dana prije (tak da nisam ni mlijeko dodao onda). Papar obični jer nisam imao više niš ljutog, malo soli i crvene paprike. Dodao mineralnu i ciao djaci. Uvaljao u krušne mrvice i ispali su odlični i hrskavi. Kasnije sam još hitil samo soli po njima kako što bi po kokicama. Jedan je bio malo crveniji od krvi kaj sam se porezao, ali dalo mu je poseban flavour ![]() |
![]() |
![]() |
#21762 |
Super Moderators
|
Krmići od jučer, domaći pomfač i umak od pečenja ![]()
![]() |
#21763 |
našikan pravim haos
|
dva dana niste žderali? ![]() Sinoć sam nabasao na kupone od McDonaldsa.,...2 bigmaca za cijenu jednog.... ubio 3 komada,četvrti sma dao sestri,ipak je ponoć bila ![]() Danas bolonjez,imam ih doma i za izbjeglice prehranit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21764 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ubijam prehladu spekom i bijelim lukom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21770 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Jucer sam kupil legendarni Kauflandov "Paket za prezivljavanje" tj. kompletic za hladetinu. Dodao sam jos dimljenu sapicu od pajceka i komad suhoga flama. Final product je na balkonu, krut i pomalo drhtav...bit' ce za rucak, treba nadvladat' ovu zimu i gripu !
![]() |
#21771 |
Super Moderators
|
Dovlekel sam i lopatice sa dima...mmmm... ![]() Žena ispekla komad odojka, jedna lopatica ide sad na put pa budemo punica i ja laganini guštali na friškom zraku ![]() Gajba se od sinoć hladi u gepeku a tu je i šljiva za prevenciju prehlade, vidimo se za koji dan ![]() ![]()
![]() |
#21772 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21776 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas se sladimo zapečenim palačinkama....uff mrzim kad mi je dosadno ![]() http://www.pohrani.com/f/3f/ex/3TdPxLFE/palacinke2.jpg http://www.pohrani.com/f/39/IQ/1GqJAYlL/palacinke1.jpg http://www.pohrani.com/f/P/OP/4L4pQxoh/palacinke3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#21777 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Jaoo ja sam se sinoc natuko palacinki...Baba ih pece preodlicno + Choko Nussa nutela,meni jos bolja nego original nutella + hladno mlijeko....nema boljeg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21778 |
Super Moderators
|
![]() |
#21780 |
Guest
|
Nadam se da to nisu oni čepići kaj idu u guzu :P hehehe Sretno sa oporavkom. Kod mene danas sarma fešta. Zapečena u protvanu! |
![]() |
![]() |
|
|