|
![]() |
#21721 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sinoć stakehouse opatija. ja: ramstek medium rare, asado prepečenac, golemi neoguljeni krumpir sa vrhnjem posred sebe i merlot neki (nisam baš htio butelju maznut, ovo su imali otvoreno), prošek za aperitiv. žena: ramstek na njemački sa brdo zaprženog luka, zapečeni grah i šopska. stejkovi su bili taman kak smo tražili, odličnog okusa, krumpir je začudo (uvijek useru te krumpire po restoranima) bio odlično skuhan, kožica onog punog okusa ko pole. grah sam jeo i bolje, ali prolazno, luk fantastičan isto kao i ovo čudo od prepečenca sa travama. salata klasika, možda malo presitno narezana, sir je odličan (brijem neka feta). ![]() ovaj kenjac od nokije nemre prikazat rozost i crvenost stejka na žalost... ovo nije ni blijeda kopija pošto je ovo kaj curi iz stejka, jel malo tamnija krv. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21722 |
Guest
|
Kaj si i besplatnu foliju dobio :P |
![]() |
![]() |
#21723 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Rekel im je da zamotaju za pesa ![]() Kaj jambraš Siso, pa ok je pečeno ![]() Ja tak volim, za razliku od žene koja bi se odmah primila bacača plamena...
![]() |
#21724 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma crveno je u sredini skroz, nemrem vjerovat koliko je krivo slika ispala... neću dobar stejk dobro pečen, nije to panirani pilić ![]() doma kad delam bifteke, sam curi iz njih, naravno žena uhvati bacač plamena pa njoj minutu-dve duže ostavim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21725 |
Super Moderators
|
Pa dobro, ak niš drugo-barem unutra mora bit roskast i sočan-ja fakat ne znam kaj je tim babama ![]()
![]() |
#21726 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Vidim Sisa otkrio Opatiju,to je nama rezidencija vec ohohoho godina,josh i prije neg kaj je po stejkovima poznat bio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21728 |
Super Moderators
|
![]() |
#21730 |
Guest
|
Upravo sam smotao "sarmu" sa tunjevinom i šampinjonima. Baš me zanima kak bu ispalo kad je gotovo (smjesa je zakon). - Zdinstao luk, onda mrkvu pa šampinjone. - Skuhao rižu - Promješao rižu i ~0.6 kila tunjevine (četri male one jer nije bilo velike od pol kile). - Dodao crvene paprike, mrvu origana, sol i papar - Dodao još nasjeckana 4 češnja češnjaka. - Dodao u sve to ovo kaj sam dinstao, smotao i sad strpao u vodu da ide. |
![]() |
![]() |
#21731 |
Super Moderators
|
Sataraš, riža, u tavi šarf kobase-sve fino promješano u vatrostanoj i mrvicu u pećnicu, raženi i hladni Fresssh ![]()
![]() |
#21737 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Osim Sise ![]() Kako mi je samo dobro ispal sataraš danas, ubil sam se ko zadnja njasvi ![]() Žena za desert ispekla orahnjaču i od istog tijesta neki vrag sa višnjama...ubijanje samo takvo.
![]() |
![]() |
#21738 |
Super Moderators
|
Taman sam sinoć uz sir i vrhnje sa suzom u oku krvavom pojeo zadnji komadić domaće sapunjare koju sam čuval za gušt a danas došla nova roba ![]() ![]() Četri table sapunjare, dvije vratine i malo kobasa za gušt. Drugi tjedan idem po jednu lopaticu i jednu šunkicu-sve od finog zigorskog pu-ajceka a ne onakvih kržljavaca kakve neki forumaši kolju po Bistri ![]()
![]() |
#21740 |
Super Moderators
|
Maznul dva sendviča da preživim do 16.00 i ručka ![]() Muški dio posla sam napravil-naribao šunku, sir, pripremio masline i fefače, narezao malo kobase i mrvicu domaće šunke ![]()
![]() |
#21741 |
Guest
|
Ja neki dan krenuo gledat serije kaj su mi se nakupile. Kak nisam imao kokice, napravio ovo. Ispalo odlično ![]() Naravno, ne kao ova budala sa maslinovim! |
![]() |
![]() |
#21747 |
Super Moderators
|
Ja sam degustirao nekakvu papriku punjenu sirom i kajmakom+raženi. Fino ali je bogme i slano i ljuto ![]()
![]() |
#21748 |
Super Moderators
|
Danas krmići u komadu+mladi krumpač+kristalka ![]()
![]() |
#21750 |
Guest
|
e ljudi kolko treba kuhati krumpir, kolko "obican" a kolko mladi? po netu nalazim razlicite informacije. |
![]() |
![]() |
|
|