|
![]() |
#2761 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Napravi sljedece, obljepi dio koji rezes "krep" trakom, ucrtaj si zeljenu dimenziju, napravi rupu s busilicom tako da ti stane "rezalica/list" od ubodne pile unutra i izrezi. P.S. E sad ako bi ti rezao dio gdje stoje "papiri" to ti je malo tricky, mislim da ces morat malo "olabavit" stranice prvo i izvuci taj dio van i rezat.
![]() |
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
dak1illa imam i busilicu isto tako i ubodnu, mislio sam na nacin koji ti predlazes, e sad ak sjebem stol ima da se upucam no nije prvi put da nesto rezem no uvijek bude nesto neocekivano ![]() ![]() BTW rezat ce se samo prostor di je mis i tastatura a tamo di su papiri bi trebao izbusiti rupe i staviti MBO
![]() |
#2763 | |
Premium
|
Citiraj:
Sarafice ne znam dal se mogu kod nas za kupit, mozes pokusat u chipoteci ili odes do jednog od lokalnih shopova s hardverom i pitas ih, ja imam dva viska, ako ce ti pomoci.
![]() |
![]() |
#2764 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#2765 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Koji kablovi ??? ![]() ![]() Odlicno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2766 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2767 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Premium
|
kablovi su provedeni i sve je u funkciji...nebi covjek vjerovo ![]() CM haf 912 plus ... bilo jucer na akciji u linksu pa sam se malo ponovio ovo kuciste je prva liga sto se tice skrivanja kablova pa se i nisam morao puno trudit, a svi kablovi od napajanja i sata kablovi su omotani crnom izolirkom (ne onom plasticnom nego ko da je od nekog platna) pa se stapaju sa bojom kucista
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 20.02.2011. u 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2771 |
črna jetra
|
![]() |
#2772 | ||
Premium
|
Citiraj:
aj bum danas probo sliknut foticem pa bu malo bolje slike ![]() ![]() Citiraj:
edit :EVO JEDNA S FOTICA ![]() Uploaded with ImageShack.us
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 20.02.2011. u 11:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 | |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Cekajte samo da meni stigne novo kuciste kada okacim slike uhh, moje trenutno sada ima vise zica u sebi nego sve T-com zice pod zemljom haha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
bas sam neki dan htio napisat... dajte vi koji nemate foto aparat zamolite nekoga tko ima da slika, jer ove fotke s mobitelima su grozne...
![]() |
#2776 |
Premium
|
ok je slozeno ali mi lose izgledaju ovi "sleevani" kablovi od sate, powera i info ledica. mozes lito malo bolje uslikati? sto je to na napajanju? bojano, preljepljeno sa izolirkom? cini mi se da fotic od moba "pegla" pa se ne vidi u stvari kako sve to stvarno izgleda. Daj ispucaj par fotki s pravim foticem pa da to malo bolje vidimo ![]() isto slikni koju odozada, da vidimo kako je iza sve to slozeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
zna li netko gdje ima za nabavi tu platnenu izolirku? cini mi se kao dobra solucija za zamotat par kablova u kompu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 20.02.2011. u 22:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
črna jetra
|
neznam za platnenu izolirku, ali npr u dacco-u je bilo raznoraznih sleave kablova za kupit, a po stranici jos uvijek ima pa navali na to... bilo od par kuna pa na vise ovisno o debljini/sirini, u raznoraznim bojama... ima komade ili na metar koji su naravno povoljniji... ovi na metar kaj se rezu, kraj zapalis upaljacem da se ne rascufa i udri ![]()
![]() |
#2780 |
Premium
|
evo posto su neki trazili slike sfotica izvadio sam fotic otpuhnuo prasinu s njega i okinuo 4 slike: zadnja strana (e tu su kablovi ![]() ![]() unutrasnjost iz jednog kuta ![]() unutrasnjost iz drugog kuta: ![]() prednja maska: ![]() nije tema al evo nek se i vide teperature u idle-u ako nekog zanima: ![]() BTW: Di ima za kupit kutni, crni sata kabel???
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 21.02.2011. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
evo i mojeg posla od danas... https://picasaweb.google.com/nikola....O6yq7KE876KXg# vjerujem da sam od srotexa tt v3 izvuko najbolje sto se moze... zasad sam zadovoljan kako sam iskomobiniro, naravno, nije bas lijepo kao kod vas zbog nesleevanih kablova i sarenila unutri, ali para za bolje neam pa se veselim s time sto imam ![]() dobio sam cisti protok zraka i svi kablovi su na skupu uz rub ili iza i ne smetaju ventilatorima ![]()
![]() |
#2784 |
Premium
|
rebbit:zasto neokrenes napajanje da mu je vent s donje strana,dobio bi kablove blize boku pa izbusis neku rupu i provuces ih od iza i smanjis sumu kablova u kucistu, a mozda bi i mogo diskove okrenut da su mu sata i napajanje blize prednjoj stranici
![]() |
#2785 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
@ sinke.ZG znam, bilo je tako u pocetku, medjutim vent mi od dole vuče previše prašine (imam i filter, al sve se nakači na filter pa propusnost zraka bude kao i kod nečišćenja laptopa pola godine/godinu dana a to mi se neda svaki tjedan dizat kuciste i cistit)... ovako lijepo dobiva donekle čist zrak iz kucista, makar je malo topliji ali 2 venta za usis su cisto ok za dotok svjezeg zraka... al sam zato povezo kablovinje uz dno kucista i malo uz rub tak da je donekle ok.. a sto se tice hdd-a, o tom nisam razmisljo i to bi cak mogo sutra tako rijesit, samo mene hebe sto non stop nest prčkam s tim kablovima od diskova pa mi onda nije bas praktično da ih nabadam negdje iza (a ne mogu do njih kad skinem prednju stranicu).. al budem isprobo, hvala na prijedlogu ![]() i da, sto se tice busenja rupa i tog, odavno bi to vec napravio da sam kod kuće u Valpovu gdje imam sav alat, nazalost dok sam ovdje u zg ogranicen sam na klijesta i par stvari i jos sam u stanu,a malo je nezgodno da tu busim, brusim i slicne sheme pa sam to ostavio za neka druga vremena.. inace sam mislio napravit rupe i ispod maticne i bocno od maticne za sve koenktore.... ali imam i drugi problem kod toga, a to je jako malo prostora iza maticne, ne bi mi cak ni ovaj 24 pinski debeli kabl stao kolko malo mjesta ima.. pa sam od tog odusto dok ne dodjem do nekih para i ne kupim posteno kuciste ![]()
![]() |
#2786 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Gdje nabavit... evo jedan ducan u ZGu http://www.dobar-zvuk.hr/hi-fi/pribor/damping.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|