|
|||||||||||
|
|
#1055 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Četri keca ![]() |
|
|
|
|
#1058 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
E chelsea chelsea...ak ostanete među prvih 6 bude bilo dobro. ![]() I evo ga u 93min penal za Fulham... Obrambeni igrač od 30 milijuna funti je napravio penal, a napadač od 50 milijuna funti nije napravio ništa. Čech brani! ![]() 0:0 Fail. ![]() |
|
|
|
|
#1059 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koje papčine ovaj Fulham...fulat penal u zadnjoj minuti tekme ![]()
|
|
#1061 |
|
Super Moderators
|
Onaj Torres vam je panj i pol ![]() Nije bogme ni ovaj Dempsey bolji, prosut samo tako tri boda...
|
|
#1065 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Chelsea je ušao u sezonu kao po meni najjači klub i igrali su sjajno dok nisu upali u krizu. Ma nemogu oni bećarit i karat okolo a sutra imaju utakmicu... Još da oni šaraju okolo oni među sobom praše. A Torres bi mogao biti novi Shevcenko jer ga ozljede baš ne zaobilaze. |
|
|
|
|
#1069 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako me nervira ovaj gattuso. Dao bi mu već tri žuta do sada! Niko ide unutra. ![]() Evo bahatom smradu žuti karton. Stvarno SRAMOTA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOO TOOO TOOOOOO TO TO TO PONIŠTI IM! Kako mi je drago! Isuse bože cvjetam! Pa dali je to moguće da se talijančići nisu skrumpirali! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 15.02.2011. u 23:42. |
|
|
|
|
#1070 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
cvjetam i ja, bas mi je cudo kako nisu zabili u 90+ kumpirasta govna. + onog flaminija bi bana for life, prvo na van der vartu start u prvom poluvremenu isto 2 noge nepotrebno uz aut, i corluka u drugom, pa deset šamara bi mu zalipia |
|
|
|
|
#1073 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovaj gatuzo je trebao dobit bar 2 crvena, govno bahato. A ovaj start na čarliju sa đonom dvije kopačke je za ništa osim za crveni, a lik se još bahati tamo. Tako mi je drago kaj su izgubili. Ma u biti drago mi je svaki put kad talijani gube ![]()
|
|
#1074 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Joj sto mi drago ,to je nesto nenormalno.Nisam davno bio sretan kad netko izgubi. Inace ne volim talijanske ekipe uopce,i skoro pa sam ravnodusan kad su te ekipe u pitanju,ali ovaj danasnji Milanov poraz me puno vise usrecio nego Tottenhamova pobjeda. |
|
|
|
|
#1075 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Slabo milan danas, stvarno slabo Inace sam mislio da se Gattuso smirio malo, i ne radi vise divljacke startove, ipak je vec u godinama . Ipak mi je drago da je Totenham srusio Milan, iako sam navijac Milana. Mozda se opamete i krenu malo osvjezavat ekipu, a ne kupovati tamo neke stare panjeve poput Van Bommela, Yepesa, Legrottaglia |
|
|
|
|
#1077 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
|
#1078 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kaj je to s Milanom i njihovim vizijama? Pa Flamini je nekad bio dobar dečko u Arsenalu, ni Ibrahimović nije seljačinski šutirao suigrače na treninzima u ostalim klubovima. Za Gattusa se zna da je oduvijek i krvnik i živčan po prirodi, ali ovo, OVO, to još nisam vidio. Kad je Modrić ulazio, prekrižio sam se, jer sam mislio da će za 2 minute morat sa crijevima u rukama napustit teren kakva je situacija bila kad je ulazio. Strašno i duugo neviđeno, mora bit sankcija dodatnih poslije tekme. GG Tottenham!
|
|
#1080 |
|
Super Moderators
|
Gattuso je panj i pol, baš sam pogledao sad na Novoj-taj je radio sranja i nakon zadnjeg zvužduka, naguravao se na silu se htel pošorat sa nekim (nisam skužio tko mu je bil na meti) ![]()
![]() |
|
|