|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
wireless-pomoć
evo imam oviakvu situaciju: kod kuce imam pc s thompson 780wl routerom preko kojeg idem na internet i na koji je spojena na krovu inox kantena s hornom. zivim kod cure gdje imamo laptop s ugradenom ovl-wl 1600 usb mreznom karticom koja je isto kabelom spojena na inox kantenu na krovu te se na taj nacin bezicno spajam kuci na pc i tako idem na internet. e sad dolje u prizemlju tast ima pc s nekom shit usb karticom i zelio bi se spojiti na istu mrezu da moze na internet.kakve su mi mogucnosti da mu slozim internet i moze li mi kod tog pomoci thompson 780wl router koji imam neiskoristen u rezervi? ocekujem vase savjete i pomoc,hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Čini mi se da ST780WLi nema WDS tako da to otpada. Nabavi neki AP sa dvije funkcionalne antene i Universal Repeter modom rada, jedna antena će biti postojeća kantena prema 1. router - u (Internet), a drugu ćeš usmjerit prema prizemlju (recimo nekakva home-made bi-quad. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
OK, krivi info, al radi samo sa "svojim" uređajima (SpeedTouch, Thompson), onda neka napravi onu modifikaciju za dvije (vanjske) antene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|