|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Wireless lagg
Zanima me kako da riješim lagg u online igrama. kad sam spojen preko žice sve je super i nema lagga ali kad se spojim preko wirelessa igre mi dosta laggaju. čini se da dolazi do gubitka paketa ili signala preko wirelessa. na kompu imam airlive wl-1600 i imam 4 crtice a ruter mi se thomson speedtouch 780i wl,šta mogu napravit da riješim lagg ili ga bar smanjim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Proskeniraj Netstumblerom i pogledaj na kojim kanalima emitiraju druge mreže čiji signal primaš te svoju mrežu podesi za rad na kanalu koji nije zauzet... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
taj speedtouch i meni šteka nenormalno. full brzina i super signal, ali stranice se "muče" sa otvaranjem. ping je normalan, ali od kad ja kliknem na link dok ga krene otvarat mu treba 5-6 sekundi. doma sa istim laptopom, istom brzinom neta, ali drugim routerom sve radi kako treba. i da, nisu interferencije u pitanju, mreža od speedtoucha je na slobodnom kanalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jednostavno, u web konfigu router - a manualno postaviš (makneš sa auto ili koji je sada na novi), ostalo imaš tu: http://forum.pcekspert.com/showpost....63&postcount=7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Jednostavno stako je kada se igra s Wirelessom... Moj prijatelj kupio je odvojeno D-linka, i i dalje ima problema s wirelessom dok igra online igrice, kao i i jos dosta njih koje poznam... rijetkima da radi odlicno kako treba ali to ti treba ruter stajati na stolu odma do kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Igram COD4 već godinama preko wlana na SpeedTouchu i nemam nikakvog laga. Wlan imam preko TP-Link PCI kartice sa Atheros čipsetom. Obzirom da signal nije bio previše jak, na router sam stavio Freesurfera i usmjerio ga prema konfi. Od tada nemam apsolutno nikakvih problema sa wlanom.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
riješio sam jebeni lagg!!!!! problem je bio u tome što kod airlive wl1600 usb sam direktno spojio na komp pa je antena odma do kompa, a kako kartica radi na frekvenciji od 2.4 ghz imam i bežični miš koji radi na istoj frekvenciji i kad sam bio spojen preko wlana miš je često šteko pa sam usb od miša moro vadit van i stavlja natrag, tj usb od miša i wlan usb su dosta blizu pa su se frekvencije međusobno za * * * a. kako m i je miš šteko ušteko sam u komp usb wlan preko onog kabela koji s dobije sa airlive-om i stavio ga na pod 15 cm od kompa i lagg je jednostavno nestao. sad sam napokon miran i nemoram trošit pare na druge kartice ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 12.02.2011. u 16:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|