|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Kad mi se podigne xp i pocnu se ucitavat programi u tray,doleti mi poruka da je neka greska u 16bit windows subsystem, c:windows/system32/autoexec.nt, i onda mogu birat između ignore i close. U oba slucaja prozor se samo zatvori. Sta je to i kako spriječiti? OS sam reinstalirao prije 2tj. pa mi se stvarno to opet ne da radit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
odi na ovu stranicu: http://www.visualtour.com/downloads/default.asp i skini XP_Fix.EXE. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Skinut cu pa javim kako je proslo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
I jos nesto - rusi mi se xp zbog nekih drivera, pali mi se plavi ekran i onda moram restartat- mislim da su driveri od grafulje, ali reinstalirao sam ih, pa opet nista, stavio omegu, pa opet nista... Ima li tu kakav fix? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
da. druga grafička. ![]() ..uhmmm.. jesi li 100% siguran da je grafička? jer ako si instalirao najnovije drivere, a to ti se i dalje događa - vjerojatno je stvar u nečemu drugome. i ja sam jednom mislio da je grafička, pa je ispalo da je modem. u svakom slučaju, probaj zapisati error tekst s blue screena, pomoći će u traženju odgovora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ONAJ FIX RADI ![]() Cim se opet pojavi zapisat cu sve ( ima ga... ) Imam ja još problema- pogledaj malo po forumu.... ![]() Jedan od njih je i stalno rušenje IE-a . Prvo pise da ne reagira, a onda dode i poruka "DrWatson Postmortem Debugger has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience". Kako to sjeb*t? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ne- Nortona. Sto se tiče plavog ekrana.... A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Tehnical info : STOP: Ox00000001,0x000000FF,0x00000001,0xECCE6C88 Begining dump of physical memory. Bilo je još toga- nebitno sam izbacio A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
prije svega mislim da ti je vrime formatirat disk i naucit kako se radi image tako kad zeznes neku glupost da mozes vratit ok windowse za 5 min a sto se doktora tice neko je jednom napisao ovako: "Drwatson je dijagnostički alat koji zna praviti sranja iz raznih razloga on ti nije potreban pa aj ga probaj ovako disejblirati: start-run-regedit-HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ WindowsNT\ CurrentVersion\ pa tu nadji ključ AeDebug i izbriši ga inače, baci oko na drwtsn32.log datoteku jer u nju zapisuje sve probleme pa ti možda i to pomogne! Ipak glede sigurnosti prije editiranja regija, napravi backup dotičnoga." neman pojma tko pa neka se doticni sam potpise i buduci da je problem bmw-ov: Tooma ne moze pruzeti nikakvu odgovornost za stetu nastalu primjenom predhodno navedene finte sve sto cinite cinite na vlastitu odgovornost ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nemam ti ja tog ključa ![]() A što se tiče PLAVOG EKRANA ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() za windows stop errore pogledaj ovdje: http://aumha.org/win5/kbestop.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Hvala za linkove- bili su very helpful ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Hvala- mislim i ja da je cak to- sad je na defaultu- FSB133 - i ne pali se plavi ekran |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
tualatin maniac
|
Citiraj:
to mi se znalo desit i s jednom memorijom koju sam imao ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Nije sigurno memorija jer ova radi vec neko vrijeme bez problema... Moram si pod hitno kupit napajanje i novu memoriju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
tualatin maniac
|
pa da vidim koji komp imaš:confused: :clap:
![]() |
#18 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
imas problem sa plavim ekranima a nisi napisa da si oc-a da si to napomenia svi bi ti odma rekli da spustis fsb ovako se pet ljudi mucilo bez veze
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Da te malo oraspoložim- plavi ekran OPET ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
tualatin maniac
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
MSI 875P Neo FIS2R Transcend Radeon 9600XT MS "300W"- will soon be replaced with Forton 350W Intel P4 2,4B 2X256Mb Xtreme Maxtor 80Gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
mozda pomogne... ako i NE, pogledaj cijeli tweaktown.com site, pogotovo Guides section jer tamo imas par Guideova za tweaking XPa iz kojih mozes JAKO puno naucit o XPu.. good luck ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|