|
![]() |
#991 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.index.hr/sport/clanak/che...gu/536388.aspx Citiraj:
![]() Ako misle da bu im Torres zabijal kao Drogba grdo se varaju. ![]() http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...-clearout.html |
|
![]() |
![]() |
#993 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Arsenal je mislio da je gotovo nakon 26-e minute ![]()
#994 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Imo tiked,pogađao redom,Werder X,Hoffenheim,Leeds,Leciester,Manchester City Hendikep i naravno....Arsenal. Arsenal sam zaokruzio na 0-4...ostalo je za povjest. (PS,komentator SKYa se drecao: The Greatest comeback of Premiership history....naravno,našao se na mom tiketu). Oh da,zaboravih dobitak: soma eura. |
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Nemojte me krivo shvatiti, Arsenal je drugo poluvrijeme igrao jako loše, ali onom Philu Dowdu treba zabraniti suđenje. U prvom poluvremenu su mogli još 2-3 komada uvaljati, ali kao i obično oni se idu zajebavati i na kraju ispadne kako je ispalo ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#997 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ovo bila luda subota, pogotovo za one koji se klade... ![]() Bundesliga; Köln je pobijedio Bayern 3-2, nakon što Bavarci na poluvremenu vodili 0-2. Borussia M. izgubila od Stuttgarta 3-2, nakon kaj su imali 2-0 na poluvremenu. Premiership; Arsenal-Newcastle 4-4, nakon što je Arsenal imao 4-0. I šlag za kraj, omiljeni Manchester izgubio 2-1 od zadnjeg Wolverhamptona, nakon kaj je vodio od 2. minute. Svaka čast ako je netko šta od ovoga pogodio, lijepa zarada. I sad se ja pitam, može li danas kiksati i velika Barca? |
![]() |
![]() |
#998 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
I da,požurio sam se na mančester past i na popravnom ![]() Bolje da me sinoć neko izubijo na cesti te da sam dan proveo u traumi. Barca neće i nemože kiksat....pa nije to polumomčad ko ovi englezi ![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#1000 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1003 |
Super Moderators
|
#1005 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
The Reds team in full is: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Lucas, Maxi, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen. Chelsea team: Cech; Bosingwa Ivanovic Terry Cole; Essien Mikel, Lampard; Anelka; Torres Drogba Tekma počinje za 20 min. Vrlo hrabro od Ancelottia, započinje sa 3 špice, iako će Anelka vjerovatno biti povučen.
#1007 |
|
35. minuta ide. Zasad jako oprezna utakmica, nitko ne preuzima previše rizika. Samo jedna prava šansa na utakmici, i to Maxi pogodio prečku sa 3 metra ![]()
#1009 |
|
Totalno zbunjena obrana Chelsea i gol Meirelesa. Inače tekma se otvorila, Chelsea dosta puca iz daljine i sve van okvira. Liverpool perfektno odigrava na sredini terena i u obrani, dok je napad bez pravih lopti.
#1010 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Kakav tudum Aurelio... Zavalja Terryja i onda opali ko mudonja umjesto da gađa bliži kut ![]() Inače, jel se još nekome pojavljauju kvadratići i sve se izobliči na 1-2sec? EDIT Pa gledam na SportKlub-u, Iskon. To je normalno? Nisam baš skužio da je uvijek tako.
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 06.02.2011. u 18:45. |
![]() |
![]() |
#1011 |
|
Slabijom je nogom pucao, no opet, morao je bolje pucati. Imao je meč loptu. Izobličenje i pikselizirana slika su klasika kod live streama. Makar meni danas preko Sopcasta stream odličan.
#1013 | |
|
Liverpool dobio! Svaka čast dečkima, iako sam bio vrlo skeptičan jer je CHelsea uvijek teška momčad za nadigravati se. Kenny je fantastično posložio momčad i taktički mu Carlo nije mogao parirati. EDIT: Citiraj:
Aha, pa opet, i na MaxTV-u zna toga biti, zblesirane slike i sličnoga.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 06.02.2011. u 19:07. |
|
![]() |
![]() |
#1016 |
|
#1018 |
Super Moderators
|
#1019 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nedosuđen jedan penal za Čelzi (Johnson vs Ivanović), a o onoj ruci bi se dalo raspravljati iako mislim da je tu dobro odlučio.
|
|