|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() kupio sam amd 64 i dfi lanparty i sad metnem ja to sve i veselim se... kad treba počet čitat vindovse pokaže plavi ekran i nešt oko updejta biosa, ja probam formatirat disc i nemogu tak opet plavi efran i nešt piše... formatiram ja hdd kod buraza i dojem i kad ga upalim napiše: Verifyinf DMI pool DATA ....... i cekam 2-3 sec NTLDR is missing Ctrl+Alt+del to restart i šta bi to moglo bit? probam od buraza hdd i drukciji simptomi ali isto nece uc u windowse. plz help
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene je u takvom slučaju bio u qurtzu novi ide kabel od harda, origigi uz MB sto dodje, probaj!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
nekej ti nije Ok HARDWAre-ski probaj memoriju ponovno piknut, zamijenit slotove Hard je vjerojatno IDE probaj zamijenit i IDE kabel, al ak si formatiral disk na čisto, ne bi trebal bit NTLDR missing , nego insert boot disk and press any key" Jel ti je disk sigurno skroz formatiran?
__________________ |
![]() |
#4 |
Premium
|
a neznam formatiro sam ga kod buraza iz windowsa
![]() |
#5 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() provjeri kablove od harda,cdcige, u biosu postavi first boot cd-rom pa onda dalje... jel kolko sam skužil , windozi još nisu gore? ak jesu,ak si prčkal po hardovima, morti ti se pošemeril boot order, pa traži na krivom hardu..ili..? ajd ovak, jesu windoze instalirane na novu konfu il još ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
provjerio sam kablove i opet ništa. nisam ništ prčko ni nemogu instalirat windowse kad mi to odma napiše...
![]() |
#7 |
Prigorec po defaultu
|
hmm... upsss, preveč gembača... ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 28.01.2005. u 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
zašto da te zovem?
![]() |
#9 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A cuj, ja sam svatil da ga nazoves da ti pomogne perk telefona jell mu je tak lakse ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
To je već negdje bio slučaj
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prigorec po defaultu
|
![]() heh, štel sam pomoći, jel sam slagal 2-3 takva stroja, pa sam i sam imal ,jel njasra na početku, poslije kad se poštela,više manje stvar hoda...a sad,hjebiga kad si neko misli da jedem malu dečicu pa se boji, jel nazvat kolegu koji nudi pomoć.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
nazvat cu te sutra ujutro, kad se budiš??
![]() |
#13 |
Prigorec po defaultu
|
![]() u 5 : 20 vec par godina.... kava i blaženi mir za kompom, dok se ne mora na posel.. sutra sam doma, pa zovi kad ti paše.. od 10 na dalje ,dok obavim šoping i sitničarije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
decko edito i izbriso brojeve i hoce da ga nazovem ![]()
![]() |
#15 |
Prigorec po defaultu
|
![]() dečko od 4 banke i 125 kila, dupli otac dva teenagera, i Žderonja.. a i videl sam da se spominju zečevi i neka druga divljač.. , pa reko da navratim.. imas PM Zeko.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
naso sam kvar... hdd nece mi instalirat windowse nest sere a kad uključim ob dva diska i pokrenem instalaciju sa drugog normalno vidim particije na tom discu, sta bi to moglo bit?
![]() |
#18 |
Prigorec po defaultu
|
![]() super kaj si se javil.. .. ![]() vjerojatno i 90 % foruma kuži di je greška(human...)...već si mogel sve poinstalirat..al ne,.... ja to mogu,ja to mogu...CVRRRČ, upssek,a kaj sad , zakaj se dimi vun iz harda.. ![]() eeee, moj dječače.... pročitaj si malo kak se instaliraju Windoze..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|