Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.02.2011., 02:04   #1
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
(riješeno) Epox 3S2A5 sound missing?

Znaci navedena ima (?) problem. Nakon uspjesne instalacije Win XPa, ploca nema zvuka, samo onaj beep od errora. Pod sound devices ima nekakve generic drivere, koji ama bas nista ne znace. Proba san nac i po cipu drivere ADI neki kod ali nema nista. Kao da zvucna ne postoji u sustavu.

Sada ako neko ima kakav manual od ploce bilo bi super jer epox nema nikakav support.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2011., 09:44   #2
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Ne radi ni na *nixu, tako da micem sw iz jednadzbe. Ako ko ima manual bilo bi super, da pogledam konfiguraciju, ako ne ide neka jeftinjaker kartica.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.02.2011., 21:55   #3
pem7799
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Imao sličan problem s nekom Albatron s.754 MB (chipset: GeForce 6100 i Realtek ALC655).
Problem riješio ukapčanjem kabla za Front Audio Panel u odgovarajući Header na ploči. Po defaultu (što sam tek kasnije vidio u Manualu) taj audio-header je trebao biti kratkospojen sa četiri jumpera koji se maknu kad ukapčaš onaj kabl za Front Audio Panel. To sam prvi i jedini put vidio na toj ploči.Dakle nabaci taj audio-kabl u odgovarajući header na ploči ili stavi jumpere.
Manual se naravno proćitao...
pem7799 je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 13:32   #4
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor pem7799 Pregled postova
Imao sličan problem s nekom Albatron s.754 MB (chipset: GeForce 6100 i Realtek ALC655).
Problem riješio ukapčanjem kabla za Front Audio Panel u odgovarajući Header na ploči. Po defaultu (što sam tek kasnije vidio u Manualu) taj audio-header je trebao biti kratkospojen sa četiri jumpera koji se maknu kad ukapčaš onaj kabl za Front Audio Panel. To sam prvi i jedini put vidio na toj ploči.Dakle nabaci taj audio-kabl u odgovarajući header na ploči ili stavi jumpere.
Ma odjeba san ja to jucer, uzeo neku jeftinjaker Cmedia PCI i amen. Previse sranja, za premalo para.

CASE closed

Citiraj:
Manual se naravno proćitao...
To meni govoris ili ? Jer je Epox odavno dead sa tim sranjima.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno