|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
T-Com router na Iskonu
Ovako,frendica ima Iskon i riknuo joj je ruter. Pošto joj je poprilično žurba za net posudio bi joj jedan ruter koji mi je viška i imam ga u stanu! Od t-coma! Dali je moguće podesiti da njeno kor ime i lozinka od Iskona rade na tom ruteru? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, osim ako nema neki Duo/Trio paket. Za podešavanje ti je najčešća adresa routera 192.168.100.1, user i pass: Administrator
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Duo/trio paket? Misliš Iskon TV ili nešto? Ne,samo Internet ima. Nego,mislio sam da nije moguće jer ovaj ruter ima u sebi ono T-comovo sučelje pa pitam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nebitno, bitno da je annex B router i to je to.. (ako grijesim neka me neko ispravi) ![]() Isto kao da kupis u trgovini neki drugi router, nebitno je sucelje tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Treba provjerit VPI, VCI postavke od Iskona, davno se pisalo o tome, nisam siguro da su iste kao kod T-Kome. Drugim riječima, obrati pažnju i na te parametre pri konfiguriranju. Koji je to router "viška" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Eto o ovome ruteru se radi: http://www.siemens.cz/siemjetstorage/images/32364_72dpi$Gigaset$SX763$300$dpi.jpeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Mislim da SX763 isto koristi i Iskon, ovaj tvoj prvo treba "otključat", procedura je malo zeznuta, imaš cijelu temu o tome. Lakše i brže je da "frendici" složiš neki drugi router. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Može li link na tutorial? A neznam drugog načina osim ovog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Neće da se sam nađe ? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174453 Dobro prouči postupak / cijelu temu prije nego išta napraviš s uređajem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Je,sorry. Kasnije sam ga skužio! Ne,ne radi mi se to jer je presloženo za mene. Najrađe bi ga u zid bacio. Neznam,neznam šta da radim. Toliko komplikacija. Hvala Vam ipak na pomoči,mislim da odustajem ako nema nekog alternativnog riješenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
SX763 svakako spada u kategoriju kompliciranog de-brandinga, alternativu sam ti već napisao > nađi neki drugi router. Na second-hand tržištu su cca 200 Kn i manje. Recimo neki D-Link DSL-G684T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
da se prištepam na temu isto pitanje samo je t-comov Thompson TG782i na H1 ne iskon mreži jel isto kompliciran de-branding itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Sa TG782i je puno lakša situacija, dovoljno je kroz konfig file (user.ini) postavit šta treba i "stvar" radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|