|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
(riješeno) Kompjuter se upali na sekundu pa zgasi.
Danas sam išao zamjenit grafičku, ubacim 5870, sve spojim kak treba i idem upalit kompjuter, upali se na pola sekunde, počnu se vrtiti svi ventilatori ali se odmah zgasi. Probam izvadit novu grafičku, opet isto. Probam sa starom grafičkom opet isto. Čim stisnem gumb za paljenje, upali se, pa se zgasi i onda se sam pali i gasi svakih par sekundi. Jel ima neko neku ideju kaj bi to moglo bit ?
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Vidi da nisi slucajno odspojio onaj 4-pin konektor od napajanja maticne |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Dali imas na maticnoj onaj digitalni "neznam kako bi to nazvao" za POST codove? Ako imas, vidi koju kombinaciju brojeva i slova pokazuje i pogledaj u upustvima od maticne sta to je. jel to do rama, procesora, grafičke, biosa itd...(na zadnjim stranicima bi trebali POST codes) Zadnje izmijenjeno od: m1kLa. 26.01.2011. u 15:29. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hmm, a probaj restart bios ili odspojit sve pa opet spojiti, ja sam imo isti problem, prvo mi je POST code javljao da je nesto sa procesorom, tj da ga ne prepoznaje, nisam znao od jada sta bi napravio pa sam rastavio cijeli komp,vadio sve van, ocistio ga, opet sve vratio na isto mjesto, upalio ga i PAFFFF, radilo je Znam da nije nesta ali eto, ja sam se tak rijesio problema! GOOD LUCK |
![]() |
![]() |
#10 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
bolje ti je onda sve odnjet... kad vec placas detekciju ak nisu te komponente opet neces znat kaj je
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
probo sam bateriju van, nije pomoglo. imam 2 pitanja jos : 1. Kak da odfuram cijeli komp kad nisam sve kupio tamo ? 2. Rekli su da 1h rada na detekciji kosta 123 kn, jel mogu oni sad reć da su 5 sati detektirali i naplatit mi 615 kn ?
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Vidi kako ti unutra stoje žice od gumba za paljenje,da ne stoje nabijene ili štajaznam,da ne gube kontakt.naravno prvo iz struje ištekaj ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
mozes lockat, maticna je bila problem
|
Oglas
|
|
![]() |