|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Nova grafička, power problem
Čovjeku otišla grafička, kupio novu (HD5450) donesi mi da promjenim i sada problemi. Nakon paljenja zavrte se svi ventilatori, ali disk škljoca jedno 10 sekundi i onda se komp normalno upali i radi. Kada vratim staru grafičku sve normalno (nije totalno otišla nego radi samo na 800X600 i to s nekom čudnom razmazanom slikom). Posumnjao sam na napajajne (neko Codegen smeće), pa sam probao s drugim ali ista stvar. Napominjem da komp nakon tog paljenja uredno radi bez problema. Disk je ispravan, grafička je ispravna, napajanje nije u pitanju. Ima tko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
AKo nam kažeš i ostatak konfe, možda nešto i zaključimo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.01.2011. u 11:18. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ostala mi je na poslu, nisam siguran ali mislim da je Gigabyte GeForce 8500, ona s velikim žutim pasivnim hladnjakom evo ova http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2155 Rješeno flashom BIOS-a. Hvala svima, a posebno Doinku, stvarno sam konj, patim se dva dana a ne sjetim se toga. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.01.2011. u 11:18. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|