|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
one igre koje duže igram sam kupio,ni mene za neke igre ne treba kutija cd i manual,ako slučajno igru izbrišem opet je moram platit da bi skinuo?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni je nekako game.co.uk povoljniji za nove naslove, barem sada dok je funta nisko. Recimo Dragon Age 2 je oko 100kn jeftiniji na game.co.uk što baš i nije mala razlika (naravno ako opale carinu to sve mjenja). Al zato su na Steamu akcije odlične. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
game.co.uk se isplati realno jedino u slučaju kupovine više naslova ili ako više frenda uzima na istu narudžbu zbog jedne poštarine (I onda još ostaje pitanje carine, da li će vas ili neće uloviti). Ima jedna prednost Steama u odnosu na retail igre koju ljudi često zaboravljaju, a to je DRM. Steam igre koriste samo Steam DRM (ima možda desetak igara koje uz Steam DRM koriste i svoj, ali te su jako rijetke), koji zahtijeva jedino vezu na net za igranje multiplayera, singleplayer se može igrati i u offline modu. Ja osobno radije ću imati igru na steamu pa da me ne boli glava da se ne uništi CD/DVD, poslije čega ga mogu baciti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Izbjegavam te velike narudžbe baš zbog carine. Poštarina nije strašna 3 funte i s njom su opet jeftiniji, a i priznajem nekako volim te kutije. Posebno izdanja tipa Witcher gdje se za manje para dobije poprilično toga. DVD ostaje uvik u kutiji, skinem nini image i njega držim na disku tako da su mediji sigurni. Nisam znao da single player na steamu radi i u offline modu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
|
platio igru i što sad To play your new games, just launch the Steam application on your computer and log in using your Steam account name: mauritos. Your games will be available in Steam on the "Libraryâ tab. Any Downloadable Content (DLC) you've purchased is automatically downloaded and will be accessible from within the base game on Steam. To view your new DLC from within your Library, right-click on the base game and select "View Downloadable Content." This email message will serve as your receipt. You can also access your Purchase History online at any time by visiting https://store.steampowered.com/account. nema ništa u library nit vidim da išta downloada?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam morao pokrenuti skidanje igre tako da sam otišao na svoju email adresu koju sam prijavio kod registracije(tamo je bio link od igre i kad sam duble.clicknio poćelo je skidanja).Nisam sam kupovao nego mi je kolega sa PCE kupio pa vjerojatno ide kao "gift" neznam jel tako standardna opcija glede skidanja u odnosu kad sam kupiš ili....... čekam Visa karticu pa ću probati i sam da vidim kako to šljaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Premium
|
ok sve u redu malo konfuzno jer sam se regao sa jednim usernamom kad sam skinio steam,onda me u profilu steam pitao kako ću se zvat pa sam stavio drugi username,pa s drugim usernamom ušo u steam,upiso igru koju sam kupio stisnuo play i onda je downlaod krenuo,konfuzno za nove usere,sad gledam di igru downlaoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Je netko možda probao Monday Night Combat na Steamu? Izgleda ludo zabavno, pa da javi dojmove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
jel ko pazario ovaj Precipice of Darkness? 3€ nije strava al me zanima jel zabavno ko recimo Monkey Island ili Grim Fandango ili je neka kuruza? |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
http://store.steampowered.com/sub/4870/
![]() |
![]() |
#557 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zanimljiv Top 10 sa steama-baš mi je drago da team od samo 7 ljudi (Arrowhead Game Studios) uspio naplatiti trud sa izvrsnom igrom Magicka ![]() 1. Test Drive Unlimited 2 2. Magicka 3. Dungeons - Steam Special Edition 4. Two Worlds II 5. Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution 6. Call of Duty: Black Ops 7. DC Universe Online 8. Dead Space 2 9. Battlefield: Bad Company 2 10. Dragon Age II
![]() |
#558 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Batman AA GOTY 7,5 eura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Just Cause 2 75% off (kao i prvi dio). Damn, planirao ga ubost, kad sad nemam love na kartici više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
al ću si ubost Batman i DRAGON AGE 2 ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
|
Ja sam piknuo i Batmana i Just Cause 2 i sad fakat nemam vise love na kartici nadam se da sutra nece bit neka hebena igrica na popustu tipa Bioshock 2 Hvala steamu na 2 fenomenalne igre za 100 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Guest
|
ja piknuo DRAGON AGE 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
The Hitman Collection (svi nastavci osim Contracts) -> 7,47€ (cca 55kn) moze i svaki naslov posebno za 2,49€ ![]() jos malo pa nestalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#567 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj linkati CoH koji imas sa steam acc ako mozes, bez frke mozes kupiti i ekspanziju, a ako nemozes, nemoj ni ekspanziju. pod linkati ne mislim napraviti shortcut u steam games folderu vec preko cd-keya aktivirat u steamu sad sam malo potrazil i vidim da nemozes. https://support.steampowered.com/kb_...7480-WUSF-3601 Zadnje izmijenjeno od: domis. 20.02.2011. u 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|