|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Lanparty UT ne želi promijeniti cpu i dram napon
Danas se nažalost pojavio prvi problem s mojom matičnom. Ujutro sam proc spustio na default, ušao u windowse i vidio da je cpu napon 1.5V, mislio sam da sam zaboravio promijeniti napon, i tako je komp radio cijeli dan. Sad sam sve složio u novo kućište, uđem u bios, vidim da je ipak cpu napon naštelan na 1.35V, dram napon na 2.6V, ali daje cpu 1.5V i dram 2.5V, probao sam sve živo i nikak natjerati bios da zapravo promijeni voltaže. Sad sam skinuo clockgen i iz windowsa uredno mjenja cpu voltažu, a piše mu da je na startupu cpu voltaža 1.5V. Konfa je: DFI Lanparty UT Athlon 64 3000+ 2x256mb kingmax SR433 Fortron 350W U čemu je problem, zašto ne želi promijeniti napon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
kaj ne probas novi bios metnut? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Sad sam se zbudio, upalio komp i sve radi kak spada:confused: Tak da je problem riješen sam od sebe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() Valjlo bi proučiti što se dogodilo. Što si napravio da je problem nestao. Osobno ne vjerujem u Gremline ali zato u potpunosti vjerujem u usere. Gremlini su za te bale bebe.
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Problem se pojavljuje kad je bočna stranica otvorena. Zašto, nemam pojma, budem isprobavao. EDIT:Moja teorija je pala u vodu. Sad sretno radi s otvorenom stranicom na 1.35V. A niš, dok radi ja sretan. Zadnje izmijenjeno od: rendula. 27.01.2005. u 12:48. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|