|
![]() |
#7261 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudi, moj entuzijazam nemože opasti kada je ekipa kao Vi uz ljude poput mene! Pa sada idem gore s vama slijedeći put, pa makar krepo, ma nosit ću bajk do gore ako treba! Pa neznam tko uz ovakvu ekipu nebi imao entuzijazma, volje, želje i svega ostaloga, a pogotovo ako se imalo voli biciklirati, a ja volim! Ići ću malo do zelene magistrale vježbat, to mi je najbliže i najmanje je prometa! Pa ćemo vidjeti, i slažem se u potpunosti sa svima; "No pain, no gain" ![]()
![]() |
#7262 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7264 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
@2die4 Ne brini se za penjanje. Ja kada sam iso prvi put sa njima smo isli jedno 3h do gore jer su isli jos 2 decka sa DH biciklima i cijeli lojstek su ih gurali ![]() Svakih 200-300m smo ih cekali. Mene jedino koci to sljeme zato kaj moram kupit nove gume i malo manje kaj imam v-brake. Cim uzmem nove gume idem sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7265 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7267 | |
Premium
|
Citiraj:
Oukej, mislim da ako u četvrtak bude bez kiše idem tada!
![]() |
![]() |
#7268 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ...iako ja cekam novi snijeg - da krenem u brda s boardom...ovako (na zalost/srecu) moram s bajkom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7269 |
Moderator
|
Subotu šljakam, ali za nedelju sam definitivno za =) I moj brat isto ![]() Ak uspijem bajk spremit, možda i u petak napravim turu, pa onda subota odmor i onda nedjelja opet. Nik, jel i dalje blatno tamo onaj dio zadnji lojsteka, kaj su sve raskrčili ? Se može bajkom propedalirati ? Tam je brijem blato najveće ikada na svijetu ![]() EDIT: Ruta zadnjeg spusta Spust Sljeme - staza 57-52-tulum-57-55
![]() |
#7270 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Taj dio je bio smrznut (bas debeli sloj leda, a kasnije razrovani snijeg 2-3 prsta debljine) pa sam se prilicno lagano provozao po tome...vjerujem da je trenutno tamo pravi svinjac (led se otopio i na to pala kisa), ali bi to do vikenda moglo biti prihvatljivo. Nego, poslikaj mi onu gumu sto si spominjao da vidim kolike su ripne....pada mi mrak na oci pri samoj pomisli da se penjem na Sljeme na onoj svojoj celestonki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7272 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7273 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7276 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Među djelovima je jer samo ramu prodaje (traži u zamjenu nešto s više hoda ![]() Čekamo ga tu da se izjasni o svojim namjerama ![]() PS: Evo Voltiđa na 140mm http://www.pohrani.com/f/3l/hA/1bWRjI36/1/dsc01867.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7278 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7279 |
Premium
|
Ja sutra idem na jednu laganu vožnju! Plan; http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...,0.033023&z=16 Krnuti odavdje u otprilike 11h ako treba nekoga čekati može i kasnije i lagano krenuti zelenom magistralom prema njenom kraju, nadam se ovo napraviti u nekih dva do tri zaustavljanja, dakle svatko kome je to presporo nema problema nađemo se na vrhu! Malo se zguštati u pogledu i krenuti dolje, nemam namjeru kočiti prema dolje ![]() ![]() Evo ako netko želi neka mi se pridruži, do gore nikada nisam išao biciklom ali znam da je popriličan uspon i ima te ceste oko 4,5km ali neznam točno! Eto, tko mi se želi pridružiti dobrodošao je ![]() Pozz! Btw, ja krečem iz Prečkog i gledat ću da tamo dođem suh i neumoren pa ću krenuti pola sata ranije, dakle krećem u 10:15 ako mislim kretati gore u 11h pozz! Edit: mjesto kretanja na uspon je početak Zelene Magistrale; vidi kartu!
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 12.01.2011. u 21:40. Razlog: mjesto kretanja na uspon |
![]() |
![]() |
![]() |
#7282 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7283 | |
Premium
|
Citiraj:
A možda su u šumi ![]() Edit: koji je to nosač, ja koristim tri ali mi se ovaj pokazao kao najčvršći http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15342
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 13.01.2011. u 10:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7284 |
Premium
|
http://cgi.ebay.com/360-Adjustable-B...50143352326798 Ovaj. Isto je malo drndav ali valjda će izdržati pokoji skok. Još čekam punjač za kompletirati rasvjetu. Edit: ovaj tvoj mi djeluje puno bolji. Ja sam se poveo onom koliko para toliko muzike i mislio da će za 10$ bit vrhunski ali nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7285 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7286 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7287 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36095 Dao si za isti proizvod 6$ više!!!!!!!!!!!!!!! A ovaj moj isto je 6$ jeftiniji od ovog sa eBay-a! No nema veze, od sada naručuj sa DX-a te điđe!
![]() |
![]() |
#7290 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|