|
![]() |
#1 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
(riješeno) Restartanje kompa
Komp od frenda AMD Athlon64 3000+ 1Gb DDR400 Kingmax MSI K8T Neo2 v.2 grafa je neka nVidia club3d sa 256Mb Insaliran je Win7 frisko i driveri od printera i nikaj drugo. Komp se normalno upali i kada se klikne na bilo sta komp se zna restartat odmah ili nakon nekog vremena kada se radi po njemu. Izvadio sam sve na stol, rastavio ponovo sastavio i izvrtio 4x memtest koji nije pronaso nista. Kada stavim vrtit prime vrti testove normalno, ali kada kliknem na bilokoju ikonu odmah se restarta. U event vieweru mi javlja gresku Kernel-Power event ID 41. Jel zna netko u cem je problem ja sam probao sve kaj znam i umijem i nista mi ne pada napamet. EDIT: Jos mi je nekaj upalo u oko ![]() Pise da je instalirano 8Gb rama, a da se koristi samo 1Gb. A stavljen je keks od 1Gb EDIT2: Na ploci je zadnji BIOS koji postoji za tu plocu Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 09.01.2011. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Na koje napajanje je konfa uštekana? Probajte s drugim ako imate pri ruci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Za početak, isključi opciju da se komp automatski restarta u slučaju fatalne greške. Na taj način ćeš dobiti umjesto restarta BSOD koji će ti ponešto reći. Ne mogu ti ovaj tren reći kako da to napraviš jer sam na XP-u i ne znam napamet, ali ako proguglaš, naći ćeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
to je iskljuceno i ne dobivam nikakav BSOD EDIT: Rastavio sam napajanje i naisao na par procurenih kondica http://img412.imageshack.us/img412/7252/img0096mn.jpg a za ovo neznam dal je dobro il nije, jer su mi vodovi malo pretamni http://img593.imageshack.us/img593/9405/img0098um.jpg Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.01.2011. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Tagan.. |
![]() |
![]() |
|
|