|
![]() |
#1 |
(=gnome_power=)
Datum registracije: Sep 2006
|
artifacti na ati4850
skinuo sam jučer nove drivere za hd4850, 10.12 i nakon sat vremena od instalacije došlo je do poprilično brutalnog javljanja artefakata. random screenshot: http://i54.tinypic.com/ra0ody.jpg instalacija starijih drivera 10.8. nije pomogla. kako u windowsima, tako su i prisutni pri startupu, tj. u biosu, što me navodi na zaključak da problem nije softverski? na sapphireovoj grafičkoj uklonjeni su odmah pri kupnji originalni kuleri i stavljen je gore ac accelero s1 s pripadnim pasivnim kulerima za ram, no prije nekog vremena oni su otpali, no nisam ih zamijenio zbog mišljenja da će dodatno hlađenje od gore postavljenog venta (dodatni vent na pasivnom kuleru) koji je puhao direktno na njih nadoknaditi nedostatak pasivnog hlađenja. sve mi se čini da sam se grdno prevario ![]() uglavnom, zanima me je li moguće navedeni problem s artefaktima riješiti na način da postavim nove pasivnjake na grafičkin ram ili je učinjena trajna šteta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Bojim se da nećeš ništa dobiti stavljnjem kulera na ram....sada.... Nađi nekog ko ima puhalicu ili irda pa prelemite memoriju, vjerovatno će radit Ako proradi onda stavi hlađenje na memoriju ili spusti takt. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|