|
![]() |
#7201 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sretna nova bajkeri ![]() Vidim vozi se naveliko ![]() Što se tiče rukavica koje puštaju malo vjetra, probajte si u ljekarni ili nekim dućanima (tipa Billa) uzeti one "kirurške" rukavice, pa na njih onda svoje stare. Jeftino, a možda pomogne. Nego, imam predsezonske probleme. Trebam kvalitetan servis u Zagrebu. Od kad je Zlatko zatvorio dućan (Bizmark), lagano nemam povjerenja u nikoga. Jer nigdje drugdje nisam niti išao. On je napravio posao kako spada i nije me oderao po džepu. Trebao bi odzračiti jednu kočnicu (Magura Louise), poservisirati drugu jer se klipovi ne vraćaju (Juicy 3) i zadnju nabu poservisirati jer se ne okreće kako zna. Iako, kako mi se čini, uložit ću 4 glave i sve si kupit i doma to obavit. Čak ovu nabu sve gledam da je sam otvorim. Neće biti prvi puta. No ajde, ako imate dobra iskustva sa nekime, preporučite ga. Čekam da se makne snijeg (točnije sol na cesti) pa da se napravi predsezonski servis. Za mirnu dušu tokom sezone ![]()
![]() |
#7202 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Mislim da us decki dobri iako su mladi i da ti nebudu previse naplatili. Kad si ti presel na maguru? Inace sretan bozic i nova svim koji pedalate!
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7203 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Imaš na njegovoj stranici pa ga kontaktiraj, ja sam dogovorio neki servis i kupnju nekih dijelova!
![]() |
![]() |
#7204 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nedavno, prije kojih tjedan dana sam kupio polovnu prednju Magura Louise. Trenutno je furam na 160mm rotoru, no recimo da je jaka kao SLX na 185mm. Uz pravi rotor (sa ogromnom kočionom površinom, kako su mi preporučili - Hope V2 rotori, Magura Venti disc i nešto tipa Hayes V cut rotoru) bi bila i jača (rotor mora imat veću površinu za pakne, jer su upravo one ogromne po visini i dužini i hvataju mi pol spider arm-a na diskovima ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7205 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Serviser mi je obećao srediti vilicu do petka, pa bi mogli neku vožnjicu preko vikenda. Na žalost nije mi došao nosač za lampu (naručen 26.11. pas mater) pa je noć isključena (kao da i ovako nije sve smrznuto ![]() Provozao sam se po nasipu na curinom bajku i vrijeme je skroz ok za vožnju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7206 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#7207 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
U nedjelju sam se s curom prosetao gor-dol po Leusteku, idilicna atmosfera, snijeg pada...fino mi secemo, kadli odjedanput doleti lik na bajku pere nizbrdo pored hodaca kao da je suho. Nema kacige - samo kapa, na stopala je navukao dvije plasticne vrecice ![]() Donja polovica je skroz pod ledom, toliko da je problem hodati a kamoli se voziti biciklom. Kladim se da je tip odletio sa staze, samo se nadam da nije ispitao tvrdocu glave ili nekoga pokupio s obzirom da je bilo prometno. I onda se mi cudimo zasto planinari ne simpatiziraju bajkere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7209 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ja sam za. Čak razmišljam opet po Kustošijanskom makadamu (iako ga mrzim iz dna duše ![]()
![]() |
![]() |
#7213 |
Avocado
|
Bio sam kod rodbine danas ali sutra... Izvan kondicije, ali voljan sutra napraviti pothvat veličine mjeseca, bilježim ako se netko hoće pridružiti u usponu na sljeme od 10:30-11 ujutro nadalje, pa jedan spustić lagani. Ovisno o količini prijava sa istočne ili zapadne strane, biramo hoćemo li uspon od trga po leustekovoj ili sa zapada po kustošijanskoj pa dalje. Zainteresirani?
![]() |
#7214 |
sto da napisem ?!
|
a, da mi otpedaliramo tu malo duzu rutu po ravnici ?! ja sam zainteresiran ali moram priznati da mi je sljeme veliki griz za sad. + sto ce biti kaljuze ako juzina spojebe stvar do kraja + bljuzge i vodurine. uspio bih doci do gore ali s velikim posljedicama i bolovima dan kasnije ! EDIT: razmisljam, sigurno je masa ljudi nakon snjezne kraljice isla i pehaka dolje. ako je od 20 000 ljudi njih 500-1000 proslo leustekom na njemu tesko da ima snijega ili sl. tj. kaljuza je. ona zadnja kaljuza mi je bila sasvim dovoljna ![]() ![]() tj. tusiranje blatnjavom vodom i lijepljenje bljuzge posvuda ! Zadnje izmijenjeno od: Željac. 06.01.2011. u 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7215 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja san danas nenadano završio na Dotrščini, sa curinim bajkom http://www.pohrani.com/f/1u/O7/3TjmFhI6/dsc01851.jpg Malen je ali živahan. Sve sam na nogama propedalirao, ne mogu se maknuti koliko me sada sve boli ![]() Staza je zakon, nema uopće bljuzge, uglavnom ugaženi snijeg. Došao sam doma čist ko suza. Ne znam kakva je situacija na Sljemenu, vjerojatno su staze za spust ok ali bi Leustek mogao biti izgažen kao što Željac kaže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7216 |
Avocado
|
Nažalost, sutra južina, temp iznad nule, što znači mokro mokro i mokro. Ja i željac smo odlučili napraviti jedan veliki krug po ravnom, od nas doma do kingcrossa, nasip do bundeka pa nazad nasip. Bit će ludo. ![]()
![]() |
#7218 |
Moderator
|
Buraz i ja ćemo u nedelju gore. Par dana, možda se i neš osuši ![]() ![]() Tko hoće, može s nama.
![]() |
#7219 |
sto da napisem ?!
|
sigurno je sigurno ! nije se tolika frka penjati po blatu. na leusteku ga ni nema skoro, ali zato kad se topi snijeg teku potoci po njemu (9. takoder na vrhu, dolje je blato, 18. blato itd.). kad se spustam(o) vozimo se posteno i sve dizemo na sebe. tako da... ne znam koliko se isplati ! uz sve to je frka sa kondicijom i ako se sa strane ne skupi malo... nije frka izgurati i forsirati se, ali se ne isplati radi posljedica. malo po malo, strpljen- spasen ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7220 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@Vuco Vjerojatno cu vam se ja prikljuciti u nedjelju. Bio sam pjehe danas gore dole po Bikci - za kondu, i pocelo je otpustati pa ce se sutra otopiti do kraja. IMHO, Leustek sutra jos uvijek treba zaobici...nekako se nedjelja nameca kao najbolji dan, a trebalo bi biti i sunca (tako kaze prognoza). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7221 |
Moderator
|
Ma o kondiciji neću niti pričat. Imam osjećaj da ne mogu niti pola Lojsteka ispeljat i mislim da ću umrijet u nedelju. Ali, što se ne može pedalirajući, može se gurajući ![]() Ti Nik nemoj nit pričat. Ti si brat bratu, strašan što se konde tiče, kroz cijelu godinu ![]() Onaj put kad sam se smrznuo na Kustošiji, brat me "oprao" u kondi. A kamoli tek sad što mjesec dana nisam u gymu bio niti napravio 3km u komadu na bajku ![]() Ali, jedva čekam nedelju, malo izaći na friški zrak.
![]() |
#7222 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam u Prečkom, pa vas mogu presresti kod ovdoprivrede! Noć! ![]()
![]() |
![]() |
#7223 |
sto da napisem ?!
|
mi bi mogli biti izmedu pol 10 i 15 do 10 kod king cross-a pa se mozemo naci iz njega na nasipu. (na onom najsirem dijelu gdje su bacali smece. ili ispod mosta, to nemres fulat) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7225 |
sto da napisem ?!
|
distro jos nije dosao do mene.... ![]() zaspao je ! cek malo, di je ta vodoprivreda ?! dolje kod nasipa prije jaruna ?? EDIT: je, to je to na sto sam mislio. budi gore na nasipu. imamo jos nekog sitnog posla za obaviti, tamo smo 10 i 10/15, koju minuticu prije. distrača jos nema. ocito je opet zakrmio ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Željac. 07.01.2011. u 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7226 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() samo da vas upozorim, nasip je otopljen a ispod je smrznuto tlo, zaprljanje i sklizanje je sigurna stvar, e da i ja jos cekam
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 07.01.2011. u 10:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7228 |
Premium
|
E, hvala, evo našli su me oko 11h ![]() Malo su dečki bili blatnjavi pa im je oprošteno odmah ![]() Moram priznati da sam skroz izvan vašeg dosega, glede svega, od bajka, do konde i tempa, naravno, onako pravo muški sam stiso zube i izdržao to, ali sada polako počinjem osječati umor i mislim da sada slijedi popodnevno spavanje uz jedan do dva andola 100 ![]() U svakom slučaju, ni danas nije bilo bez vaših standardnih, padova, dakao Desrtoyer je bio glavni akter, ali ja sam siguran da je to napravio jer mu se nije svidjelo blato na bajku, a ne zato jer je lokva u koju je ulazio bila ustvari zamka sa ledom koji je prekriven vodom od 10ak cm a možda i više ![]() Uglavnom umjetnički dojam 8/10 za tehničku isvedbu, jer nije zaplivao već samo pao na bok, ali zato dečkima 10/10 za druženje, i nadam se skorom ponovnom. ![]() A sada padam u nesvjest!
![]() |
#7229 |
sto da napisem ?!
|
hahahaaa disto je kralj ! ahhaha ![]() ![]() uvijek se razvalja negdje ! prosli put je na sljemenu isto upao u vodurinu ali se uspio docekati pa je samo smocio noge ![]() ![]() uvijek pizdarija s njim hahahaa ![]() fino je bilo vode i ispod vode malo leda, jos je pao na plićem dijelu tako da je dobro i prosao hahahaa ![]() ali se ustao, otresao i nastavili smo se dalje vozati ![]() bilo je super, mozda previse vode. blata dovoljno za zabavu. http://i51.tinypic.com/dr4evc.jpg http://i54.tinypic.com/4ujmll.jpg ove slikice su sa oranja. to smo u fušu bacili, zato smo i kasnili ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|