|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Limited or no connectivity
Koristim win sp2 i ruter se515. Presao sam na bnet i uzeo onaj modem misleci spojit cu nakon modema se515 i nakon toga 2 kompa. Sve u svemu prckao sam previse po se515, mijenjao mu ip resetao ga itd. Na kraju mi se desilo da se515 spojen utp-om sa kompom javlja limited or no connectivity. Ne znam kako da ponovo udem u postavke rutera kad se vise ni ne sjecam koji ip sam postavio, a u Local area connection status-u ne pokazuje nikakve ip adrese od rutera. Pomozite, hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Hard reset rješava probleme, nađi na ruteru tipku/utor gdje piše reset, taj obično vraća router na tvorničke postavke, obično je IP 192.168.1.1, a user/pass admin admin ili admin 0000 ili sl., nadjes na internetu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Control Panel\Network Connections i pokreni Local Area Connection pa odi na tab Suport i pogledaj pod Default Gateway koji ti je IP za ulazak u modem, a ako si previse zmrdao stvari probaj ga resetirati.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Imam pitanje s ovim istim naslovom.. Ukratko, imam 2 laptopa s kojima se spajam na router bežično, i sve ok radi.. a na trećem kompu na kojem imam wlan adapter mi javlja "limited or no connectivity".. pomislih da je problem s šifre, stavio da mi mreža bude nezaštićena, i dalja javlja isti problem O.o zna li tko što?!
![]() |
#6 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Probaj postaviti fiksnu ip adresu, te upisati DNS servere čiji internet imaš |
|
![]() |
![]() |
|
|