|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
XFX HD 6850 ne prikazuje sliku na jednom DVI konektoru
Pozdrav.imam(moguci) problem sa grafom.naime kada ustekam monitor na prvi DVI ulaz monitor mi radi normalno ali kada ubacim u drugi,monitor mi daje crnu sliku i samo svijetli plava lampica kao da nije uopce ustekan....jel tko zna sta bi ovo moglo biti? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Najvjerojatnije ti je krepao jedan izlaz, ista stvar meni bila na GTX275 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
mozda a mozda i ne...isto mi se desavalo sa onom 5850 toxic dok nisam stavio starije drivere... sa 10.12 driverima je bila crna slika na tom drugom izlazu iako u control centru je prijavljeno da je monitor/tv ukljucen i u funkciji...stavio ponovo 10.11 drivere i sve ok... |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ta graficka je bila kupljena od micromana na BUG forumu,uglavnom crna je slika skroz,bez ulaska u windowse.znaci odmah na pocetku,cak se cuje zvuk ulaska u windowse ali slika je i dalje crna. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
probaj sa drugim starijim driverima ako postoje za 6850,probaj spojit tv ili neki drugi monitor na taj drugi izlaz pa u control centru malo poprckat i vidjet sta ti prijavljuje ili ne prijavljuje...znaci trebala bi ti dva monitora ili bar jedan tv i monitor Zadnje izmijenjeno od: matrix30zg. 29.12.2010. u 20:30. Razlog: dodatak |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
stvar je u tome sto pocetnog ekrana uopce nema,na pocetko mi treba pisat GIGABYTE cim ga upalim a ovako je crn ekran,nije stvar u driverima sigurno jer driveri imaju ucinak jedino u windowsima.uzet cu od brata monitor pa cu vidjeti sta prijavljuje. EDIT: catalyst ne vidi drugi monitor,uglavnom ne prikazuje nista. Zadnje izmijenjeno od: Albert Wesker. 29.12.2010. u 20:58. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
neispravan drugi izlaz 99% |
![]() |
|
|
Oglas
|