|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
(riješeno) usb stick rikavela
Imam neki tošiba 4gb usb i kad sam ga ubacio u nytro box nije ga htio otvorit, vratim ga u komp i kaže moram formatirati. Probao sam u fat32, fat i neće. Probam sa Parted magic, kaže ne može napraviti partition tablicu. Jel ima nekog rješenja da to sredim da ne moram na garanciju furati.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Je'l ima taj stick kakvu "lock" funkciju, pri tome mislim na hw prekidač?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ne znam šta da ti savjetujem... Ako ga komp prepoznaje, trebao bi znati i baratati s njime. Osim ako mu je došlo vrijeme za mirovinu. Ipak je to To-shiba-ko-ludo-dok-ne-crkne.
![]() |
#7 |
Premium
|
Recimo to ovako: električni/elektronički uređaji rade na bijeli dim. Kad dim izađe, uređaj više ne radi. ![]() Naravno da rikavaju. Nije učestala pojava, ali događa se.
![]() |
#8 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
Nista novo, usb stickovi rikavaju kao mala gamad. Meni je jedan isto na nytroboxu vrisnuo, a naravno kad mi je dosao novi sa garancije, negdje sam ga "zametnuo" ili je mozda napravio neki Houdinijev trik,hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
neki stari sam imao radio je ko beba, i u nitroboxu i mogo sam bootat s njim i sve dok mi nije ispo iz đepa ovaj tošiba je teški šit bio izgleda, odeo ga u metro i dobio lovu nazad jer nisu imali više tih i prijatelj je imao isto problem s tim modelom sad kad se sjetm
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|