|
![]() |
#1 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
LAN i bluetooth nestaju, GA-H55M-D2H
Pozdrav. Konfiguracija je iz Moj komp. Dakle, prvi se problem manifestira u Win7. Kad bootam sistem na cisto (dakle, ne iz hibernacija ili sleepa), nemam internet prometa. Ikonica u taskbaru je normalna (nema zutog usklicnika, iako ga je bilo prije updatea drivera), ali ne otvara mi se nijedna stranica. Proradi nakon sto u Control Panelu disableam pa enableam Realtekov LAN adapter. Tih problema nema prilikom hibernacije. Instalirani su najnoviji driveri, kao i .NET Framework 4. Morao bih provjeriti, ali mislim da u XP-u (imam dual boot) tih problema nema. Drugi je problem nevezan za prvi, a manifestira se uz Canyonov USB bluetooth dongle. Kod clean boota sve stima, no kad se vraca iz hibernacije, Sedmica ga vise ne prepoznaje (Unknown USB device), prepozna ga tek kad ga iskopcam/ukopcam. Driveri su genericni Microsoftovi, isprobao sam na vise (straznjh) USB ulaza. Oba su problema vise napor nego pravi problem, ali svejedno.
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Da li ti se to nedavno počelo događati, ili je tako od instalacije?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Outlaw Torn
|
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
1. Jesi probao staviti drajvere od mrezne, (zadnje) sa stranice proizvodjaca? 2. Install zadnjih chipset drajvera? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Outlaw Torn
|
Citiraj:
IPv4 connectivity stima, IPv6 ne, s time da mi se pojave dvije mreze (Home network i Public network), nakon disableanja/enableanja mrezne ova Public nestane i sve proradi. Ajde, barem zasad nema problema s bluetoothom ![]() EDIT: Cini se da sam bio pokupio neko smece, Malwarebytes je nasao svchosts.exe, nakon temeljitog cesljanja u Safe Modeu, uklanjanja gamadi i restarta gorenavedeni problemi su nestali :-k Cini se da na kraju nije bilo do maticne, pa moze seoba threada i lock.
The sun sets forever over Blackwater Park Zadnje izmijenjeno od: Corporal Clegg. 02.01.2011. u 16:07. Razlog: Problem rijesen |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|