|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
(riješeno) Asus p5q-d turbo ne prepoznaje p-ata disk
Pozdrav kolege kupio sam navedenu polcu i prezadovoljan sam njome,medutim imam jedan problem...posjedujem jedan stari ata disk i sad bih ga htio prikljuciti na maticnu medutim maticna ga uopce ne prepoyna ni u windowsu niti u biosu,u biosu imam samo izbornik za sata al za IDE nema nigdi...molim vas da mi pomognete hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Postavi jumper na hdd-u kako treba.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
nasa san tu opciju,automatski mi je namjesten na IDE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Probaj par drugih pata uređaja osim diska, par starih dvdrw-a il drugih diskova, ako ni to ne radi, nosi plocu na garanciju. A ako drugo radi, onda je nekomaptibilnost pata kontrolera i uređaja, meni p5wd2 nije prepoznavala neke pata diskove, jednostavno neki su radili odlicno dok drugi ko da nisu zastekani uopce (a na starim plocama su radili). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nije mi se dalo probavat to sada,nego sam otiša kupit PCI ata konektor i sada sve radi savršeno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|