|
![]() |
#6722 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ja čekam ovo http://www.youtube.com/watch?feature...5kT5Ssc#t=2.3s ali ni taj FF nije loš, bum si ga pogledal ne ![]()
![]() |
#6723 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6725 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6726 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koje navlačenje kožice na FF, svake tri strane priča kako većina nema pojma o filmovima i kako im je vrhunac copy/paste sa IMDB-a, a onda ti isti povlače paralelu uspješnost filma i fizički izgled sporedne glumice, dajem 8.97/10. Gledate Criterion, obrazujte se. ![]() OT: Antony Hopkins će vjerovatno iznijeti film na svojim ramenima, da svi zakažu opet će biti barem gledljiv, čovjeku jednostavno leže ovakve uloge, nešto kao Kirk Douglas u Spartaku ili Clint Eastwood u jednom Heartbreak Ridge. Zadnje izmijenjeno od: tOta. 17.12.2010. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6727 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#6728 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6729 |
aka Edo, aka Syncros
|
Danas pogledao korejski Man from nowhere iliti This Man po IMDB-u... Dosta dobar film, mračna tema o drozi, prodavanju ljudskih organa i izrabljivanju djece...i samozatajni bivši specijalac koji kreće spasiti malu curicu koju poznaje i normalno usput napravi propisan nered ![]() Preporuka, moja ocjena 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6732 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6733 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
War, Inc 6.5/10 Akcijski s John Cusack-om u gl. ulozi, meni nekako premiran film, očekivao sam više s obzirom na gl. glumca. Reign Over Me 8.5/10 Drama The Ice Harvest 8.5/10 Solidan krimić Wild Hogs 8/10 Komedija s dobrim glumcima,od početka do kraja dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6734 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#6735 |
Guest
|
Već ga je spomenuo ![]() |
![]() |
![]() |
#6738 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Sinoc pogledao konacno neki film nakon dosta vremena, The Town, nasi su preveli kao "Grad lopova". Film traje oko 2 i kusur sata, i moram priznati da mi se svidio, nema neku spektakularnu pricu ali ima glumce koji su jako dobro odradili svoj posao ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6739 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6740 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sve izgleda super od naziva filma, glumaca, slike na dvd-u i onda nakon 20min svatim da je sve fake tj. ispod prosjeka dobrog filma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6741 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Ne volin davat ocjene tipa 9/10, 5/10 i sl., al po meni The Town nije ništa posebno, ali ne treba ga ni izbjegavat pošto nije toliko loš, nego čisto pogledat i to je to
![]() |
![]() |
#6742 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
The Godfather (1972) Po ne znam koji put u ovom mladom životu, ovaj put sam pokušao možda izvući koju iz onog "više stasa nego glasa" sa HD kvalitetom, ali bogme zaboraviš šta gledaš kada soundtrack počne dizati svaku dlaku na tijelu, morati ću provjeriti detaljnije opus dotičnog Nino Rota koji je većinom zadužen za glazbu. Neprikosnoveni klasik, Brando odiže hladnoćom kao Eastwood u najboljim danima dok karizma plaši van "malih ekrana" jednostavno pitko i brutalno. Pogledao sam dosta filmova sa Pacinom, ali ovdje se pokazao kao vrhunski glumac i više, mislim da mu je ovo prvi veliki film. Cann mi sa svojom glumom dobro odradio, šteta što nije dobio više uloga u nekim "boljim" filmovima. Sviđa mi se rad Coppola i kada uhvatim vremena bacit ću pogled po x put na II i III iako sam se već pomirio davno da je III već iscjedak priče i kad vidim Garciu padne mi mrak na oči. Što mi pada sad na pamet, kada Carlo sjeda u auto, Clemenza je iza njega, polaze, a kamera se nalazi točno iznad haube, negdje između sedmog i osmog cilindra, odlično. Ovakvi filmovi su zahvalni za n-to gledanje, uvijek neki detalj iskrsne ili je neka scena vrijedna premotavanja. Ocjena: vrhunac, prva klasa, obavezno štivo, preporuka za klasično vrhunski film... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6743 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Monster (2010) - od ovoga sam očekivao nešto tipa District 9, mislim tema jest takva, al ono što sam vidio 4.5/10 i jedan od rijetkih filmova koje nisam pogledao do kraja... Kill Speed (2010) - dao sam mu šansu unatoč jadnoj ocjeni sa imdb-a, no brzina, nešto malo akcije, avioni, Natalia - meni dosta za ovakvo hladno nedjeljno popodne ![]() The Town (2010) - film netreba posebno predstavljati - 9/10 Inside man (2006) - netko je preporučio ovaj film kao alternativu gore navedenom, no moram priznati da me nije toliko fasicinirao kao npr The Town i meni drag Jeremy Renner [Narednik James, SWAT...) 6.5/10
![]() |
#6744 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6745 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6746 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Pogledajte Termin,ili Due DAte,odlična komedija,bila vrijedna svake kune u kinu ![]()
M2N-E Green/AMD Athlon 64 3500+@2,24GHz/Ati Radeon x1600 512 MB DDR2/2x1GB Kingmax@667MHz/Seagate Barracuda 250 GB/Western Digital 80 GB/NoName PowerSupply 400W/MX518/MS Keyboard/17.1" Monitor/Integrated Digital HD Audio/Sennheiser HD 202/WinXP SP3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6747 |
Premium
|
The Limits of Control (2009) 1.5/10 Film zaslužuje respekt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6748 |
OMG, thats the funky shit
|
The Other Guys Koji bulšit od filma, očito da su potrošili pare na dobre glumce, a scenarij su smišljali u hodu... Ima par dobrih fora i to je to, ja mu dajem 4/10, ali nikako mi nije jasna ocjena na IMDBu koja je 6.7, ima puuno boljih filmova s tom ocjenom pa i manjom...
![]() |
#6749 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
The Hangover - dobra komedija. Pojavljuje se i Mike Tyson (ni honorar iz ovog film mu nije pomogao da se izvuče iz dugova) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6750 |
smeghead
|
meni je film cisto ok za ubit 2h, ali meni pasu komedije od Will Ferrella |
![]() |
![]() |
![]() |
|