|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kaj je tu je, nije se moglo više očekivat od zadnjeg dvoboja i to u zimi i protiv bunkeraške momčadi. Za propuštenim prilikama ne vrijedi žalit (teško da...) i sačuvat trenera i igrače preko zime i ljeta i krenut u novi "pohod".
#872 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sad su postali još optimističniji, druge godine liga prvaka i prezimljavanje u europi. ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
upravo doso sa tekme ![]() smrzo se ko nikada do sada, izgubio glas. i ne znam kaj da kazem. ak je ono bila igra koja nam je trebala donjet pobijedu onda sam ja Bill Gates. Onaj balvanic je suplji nego ementaler, damir je decec koji glumi Messija. Razocaran sam jer je bio pun stadion, ljudi su se dosli smrznut za DINAMO, a oni odigraju nikak. Na kraju sam ostao razocaran i pun gorcine jer ti decki na terenu nisu pokazali da zasluzuju nositi DINAMOV dres. Atmosfera je bila srednja zalost, i ak se uskoro ne sredi situacija oko kluba nebu bilo dobro. |
![]() |
![]() |
#874 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
kao sto rekoh,u mojem 15-godišnjem stažu odlaženja na utakmice,uvijek ista priča.... navikoh,tragedija nije. Samo me zanima dal bu itko od onih 30 iljada šupaka na slijedećem kolu protiv dragovoljca...... odgovor znamo svi. Mrzim tzv purgere i iste takve dinamovce.... Pun stadion bio ni približno nije bio veceras,ti si bar mator kaj biblija,sjeti se Partizana,to ja zovem punim stadionom ![]() Nastavili bi ga ovak i onak..... iako suneki navijali kontra Dinama,ja sam bio za,protiv svojih nemogu,pogotovo ne za nekakave kvazi pravoslavce. Štrajk se nastavlja do slijedećih izbora,onda ćemo vidjeti kaj bu bilo ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Vaha: Bunker od armiranog betona se ne probija kontroliranim rizikom.... ne nego ti: a) nemaš pojma b) nemaš momčad c) kombinacija obadvoje s tim da te mamić(ne,nezaslužuješ prezime s velkim slovom,želim ti brzi infarkt) nadojio s idejama kak buš igro ligu prvaka slijedeće godine a upravo se sprema prodaja 3 najveće zvijezde(zakapareno,provjereno,moguća odgoda do ljeta).... Zadnje izmijenjeno od: trouble. 16.12.2010. u 02:11. |
|
![]() |
![]() |
#875 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
iako nisam navijac nase lige steta za hajduk i dinamo. Sad mi frend posalje ovo http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...1_516270_n.jpg |
![]() |
![]() |
#876 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne zelim flejmat i podrzavam BBB koji su u "strajku" ali od kada oni ne dolaze na stadio ekipa je ponovo pocela voditi zene i djecu da gledaju nogomet. tak je i jucer doslo pun k. ekipe sa djecom i zenama koji su dosli radi DINAMA da uzivaju u pobijedi nad PAOKom, a oni im vrate nekom mlitavom igrom u prvom, i nikakvom igrom u drugom poluvremenu. Nazalost to su precijenjeni igraci kojima novinari napusu njihove glave sa glupostima i onda si umisle da su messi, CR i ostali, a zapravo su nule i jedino su dobre za HNL. Sam da se dotaknem atmosfere od kada nema pravih BBB. atmosfera je kazalisna i dugo nisam dozivio takvu mlakost u nenavijanju. Svaka cast pojedincima koji su pokusavali pokrenuti navijanje. |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Slažem se za navijanje, mlitavo i bez veze. Ali takva je bila i igra, protiv villareala je navijanje bilo fenomenalno, kad nema boysa i megafona nema ko pokrenut navijanje dok je igra mlitava. Ali da sam se smrzo ko pi..., jesam!
#878 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Trenutno Anderlecht - Hajduk 1:0
#879 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#882 |
Super Moderators
|
Opet se Čelzi zguzičaril... ![]()
#883 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
#884 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Uf bome gadni parovi, siguran prolaz bi trebali imati Chelsea, Real (mala osveta za proslu sezonu) i Man United, nekako tim redom su i favoriti po meni. Ostalo ce bit knap sve Edit: Zaboravio Barcu, rijesit ce Arsenala sam tak ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lud76. 18.12.2010. u 00:55. |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#887 |
Super Moderators
|
#888 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sto se lige prvaka tice,fakat su sve tekme dobre.
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.12.2010. u 09:29. Razlog: fulo čoek temu :-) |
![]() |
![]() |
#890 |
Super Moderators
|
Mogel bi i Arsenal večeras malo potegnut da mi uljepša blagdane ![]()
#892 |
Super Moderators
|
Nadam se ![]()
#894 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Chelsea večera može dobiti kao i Arsenal, u tome i je čar premiera... ![]() Inače evo dobre stranice što se tiče live prijenosa: http://livetv.ru/en/
#895 |
Super Moderators
|
SportKlub prenosi danas Arsenal-Chelsea ![]()
#897 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
UJ! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#898 |
Super Moderators
|
UJ!, 2:0 ![]()
#899 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
UJ! 3:0 ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|