|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
problem s vip mobilnim internetom
Cura je prije par dana uzela onaj mobilni internet od vipa i ima problem. Naime stick se spoji na net, radi normalno nekih 10min. i onda se odspoji sam od sebe. Kad se pokuša ponovno spojit ništa, al recimo da proba sljedeći dan možda će uspjet, a možda i ne. Kad se odspoji sam od sebe dođe nekakva greška 633 i 613. Provjerite da neki drugi program ne koristi uređaj.. tako nešto. Taj problem ima i na laptopu i na stolnom računalu. Danas je bila u vipu i stick kod njih normalno radi. U čemu bi mogao bit problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
probaj u opcijama staviti da radi na 2g i 3g.Najvjerovatnije ti je podesen samo na 3g |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nije, stavljeno je da koristi i EDGE I UMTS. Sad smo formatirali HDD, al ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Maknute su kvaćice. Btw. stick radi na mom kompu. Friško je formatiran njezin komp i ne radi. Ne kužim koja je razlika. Oboje je win xp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
mozda se nalazis na granici UMTS i EDGE signala i kad oslabi UMTS prebaci ga na EDGE i onda pukne veza. A ovo da se nece spojiti ponovo, probaj izvaditi stick van i u Task Manageru iskljuciti VMC i ponovo ga ukljuciti, tako je meni pomoglo par puta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|