|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
stranica od routera se ne otvara
Mene zanima zasto se nista ne događa kada upišem svoj IP u address bar, tj. ne otvara mi stranicu od routera ? Na internet se spajam wirelessom na drugi kompjuter pa me zanima dal ovaj gornji problem ima kakve veze s time? (kompjuter na koji se spajam je glavni pa se samo preko njega mogu mjenjat postavke ili je problem u nečem drugom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
valjda mislis ip adresu upises od rutera., a ne svoju ip adresu od kompa ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala znao sam da sam nesto zeznuo, ali sad me normalno pita login i pass i ni jedan od onih defaultnih mi ne prihvaca.. Jel moguce da je neko mjenjo password i username i moze li se uopce uc u postavke routera s kompjutera koji nije direktno spojen na router nego wirelessom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj pricekaj da nam vidoviti Milan javi o kojem routeru je rijec pa dobijes rjesenje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Default admin username: *blank* (prazno) Default admin password: admin Ako ne, onda je korisnik promijenio. Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
krade net ![]() |
![]() |
![]() |
|