|
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Prelako dolaziš do zaključka. Jedan brzinski citat, Ronny Levy: "Atmosfera je bila nevjerojatna, sviđa mi se ovakav način navijanja. Dugo sam u nogometu, ovako nešto nisam baš doživio" edit: Vaha: "A tko ne bi želio igrati na ovakvom stadionu i pred ovakvim navijačima. Nadam se da će ovako uskoro biti i na Maksimiru" Tonel: "'Prvi put sam igrao najveći hrvatski derbi i moram kazati da Hajduk zaista ima fenomenalnu podršku navijača', prvo je što je Tonel izjavio za Sportske novosti. Cristian Borcea: "Da mi imamo ovakvu atmosferu, osvojili bi Ligu prvaka" Jurčić: "Ne možemo na Maksimiru očekivati atmosferu kao na Poljudu" Eriksson: " Bilo je zanimljivo, atmosfera na stadionu bila je iznenađujuće dobra" Bajević: "splitsku publiku poznajem izuzetno dobro, znam kakva se atmosfera stvori na Poljudu" Zadnje izmijenjeno od: murina. 25.11.2010. u 16:01. |
![]() |
![]() |
#667 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja da vjerujem Roni Levyu koji živi u Izraelu,nekakvom Boceri iz najnerazvijenije zemlje u evropi valjda),Vahi i Tonelu(čije intrese zastupa agencija u kojoj radim) koji bi se uvukli u pakšu i mišu da ima dovoljno velik anus te Jurčiću za kojeg stvarno netrebam niš napomenut ![]() Sad ovako,imam preko 100 gostovanja s Dinamom,engleski i talijanski stadioni su me vidli više puta neg tebe poljud,kao i nizozemski turski portugalski....na Poljudu sam bio XY puta na gostovanju,znam kakva je atmosfera tamo,za naše prostore dobra,no govoriti da se poljud može mjerit sa bilokojim EU klubom koji ima dobru podršku navijača,pritom davati komentare od više manje totalnih anonimusa u svijetu nogometa(uz častan izuzetak Vahi) je vrijeđanje inteligencije svih nas koji mjesečno odlazimo bar na poneki derbi u Evropi,a naši dečki,u ono vrijeme su išli čak i do Buenos Airesa na tekme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
|
Taj iz tvog potpisa: "Kad bih uz sebe imao stotine tisuće hajdukovaca, uh što bi to bilo, da se spojimo, to bi bilo spašavaj se tko može. Svijet bi osvojili..." ![]() Ima toga još, ovo je samo prva i druga stranica gugla "atmosfera poljud", da se nać još i Ruud i slični velikani. Glupa rasprava, ne može se "izmjeriti" atmosfera. Osvrnuo sam se na ono Hajduk + Dinamo, a drugi ne može na istu stranicu s prvim, a kamoli u istu rečenicu. Sportski pozdrav! ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 25.11.2010. u 16:20. |
![]() |
![]() |
#669 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel zna netko gdje će se moći pogledat prijenos Barca: Real?Gledam po novoj i rtl-u i nula bodova..sramota...Optima?
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: Lihto. 28.11.2010. u 11:28. |
![]() |
![]() |
#672 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma prežalosno. HRT-u treba u šu*** zabiti tu pretplatu. Sva sreća frend ima MAXtv... A gdje se može potražiti stream? Pošto radim do 22h ![]()
#674 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Vjerojatno će biti ovdje: http://www.atdhe.net/index.html I mene čudi da je Berbatov dao išta! ![]() ![]() ![]() Danas Chelsea mora pobjediti da opet dođe na prvo mjesto. ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
|
myp2p, od softwarea preporučam Sopcast i Veetle (sve ima na stranici). Ako imaš dobru vezu, možeš naći vrhunsku kvalitetu slike. Ako ima još pitanja pitaj, također ako admini misle da ovakve stranice nisu za forum, prihvaćam upozorenje ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nemogu vjerovat na kaj je chelsea spal, gotovo da neigra niš bolje od hajduka ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
#679 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Newcastle ![]()
#682 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jel to samo zato što je Srbin? Ajd molim te, pa frajer je sada (i zadnje 2 god.) prava mrcina. Prije bih rekao da se nemože Ferdinanda usporediti jer ima problema s leđima već dosta dugo pa nije pravi. Inače, kakve veze ima što nisu Terry i Lampard igrali, pa Man Utd je igrao cijelu sezonu do sada bez Rooneya i Valencie. Mogli bi i Ferdinanda ubrojiti jer je isto izostao mnogo tekmi, a vidi čuda sve važni igrači, nositelji igre pa opet uspiju preuzeti vodstvo i nemati još niti jedan poraz. |
![]() |
![]() |
#683 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jesam li ja rekao "ne valja jer jer Srbin"? Nisam pa ne znam od kud ti tako pametne ideje. ![]() Igrao je i Chelsea bez Drogbe pa kaj sada? Igrali su normalno. No nevažno moje mišljenje je da im fale Terry i Lampard, a ti kako god zaželiš. ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Ma naravno da fale ali to nije opravdanje za slabiji rezultat. Ipak Chelsea nije one player klub i ima adekvatne zamijene. |
|
![]() |
![]() |
#686 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
http://atdhe.net/index.html http://www.livescorehunter.com/live-...ideo-football/ (This content will be published 1 hours before Start Time.) bar 30 linkova sa raznih servisa ce tu biti Ovdje ce biti dosta linkova za el classico, samo treba naci njih par koji radi bez trzanja i zastajkivanja |
![]() |
![]() |
#687 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Inače ne pratim nogomet, ali ovo cu rado pogledat. Vamos Barca ![]() |
|
![]() |
![]() |
#689 |