|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Spajanje napajanja na matičnu
Pozdrav forumaši, imam neobično i možda nekima pomalo glupo pitanje.... Kolega je kupio komp prije dva tjedna, sve je bilo sastavljeno, i računalo je radilo neka dva dana, i onda se počelo paliti i gasiti, jednostavno samo od sebe, odneseno je u links na reklamaciju, a oni su ga prodlijedili za Zagreb, kolega je danas sobio poziv iz Zagreba, gdje mu je rečeno da je napajanje bilo krivo spojeno na matičnu, tj. da je onaj mali odvojeni dio od 4 pina bio spojen sa krive strane, sa lijeve, a ne sa desne. E sad, ja vas pitam da li je to moguće? i kako to da je onda računalo radilo par dana.. meni ovo nije jasno, i nekako mi se čini da lik iz servisa kao da mulja, jer nekako sam sastavljajući računala do sad, za vlastitu potrebu stekao dojam da se to napajanje može spojiti na samo jedan način?? Eto molim vas par komentara. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mislim da je to nemoguce, iako nemoj me držati za rijec, jer nisu istog oblika utori .... Stoga mislim da smo obojica u pravu. Jedino ako su uspjeli silom nekom nagurati... ALI opet, na koju foru bi to radilo ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nema teorije krivo spojiti, ja sam jednom pokušao sa svih strana čisto da znam jer sam svaki dan sastavljao kompove pa ono da ne gubim vrijeme pazeći svaki put. Znači nema šanse da to naguraju a da nešto nepukne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zagorac
Datum registracije: Sep 2008
|
Zašto, zato jer je problem u HW-u i nešto će ih doći popravak pa se moraju probat izvući. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|