|
![]() |
#1 |
ECC Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Eto, imam taj monitor pa ako se neko kuzi u elektroniku i/ili ima iskustva sa tim monitorim molim za pomoc ..... Naime monitor bez obzira na V-refresh (od 60-160Hz) je mutan sad ja sam ga otvori i podesavao dosta potenciometara, ima ih dosta svjetlina, kontrast, boje, geometrija, ..... ALI fokus nigdje pa ak netko zna nesto o tome PLIZ ocajan sam. Monitor naravno nema garanciju, a na tech supportu su me prakticki odje.... inace sam elektronicar (ajmo rec ![]()
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ajde. Elektroničar. Pa zar te nisu učili da ne pipaš te "potenciometre". Ne znaš li što činiš (a ne znaš), samo možeš zasrati. Postoje dva moguća rješenja (ona jednostavnija). Demagnetiziraj ekran. E s onim desaug nego sa uređajem za to. Nalazi se u svakom RTV serviru. Napucaj topove. Za ovo ćeš se trebati pomučiti a ne garantira ništa, pa niti to da će kasnije ikako raditi. I to ti je uglavnom to. Ne vjerujem da je nešto riknulo jer se to često događa kod takvih monitora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|