|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Gašenje kompa nakon instaliranja novog HDD-a
Pozdrav. Nakon instaliranja novog HDD-a komp mi se gasi prilikom slušanja muzike, surfanja na internetu ili igranja igrica. Monitor se samo isključi, a muzika se i dalje čuje, kada ga pokušam isključiti zvuk zašteka te se nakon desetak sekundi sam izgasi. Novi HDD sam ištekao i sve normalno ponovno radi. Konfiguracija je: Matična: Gigabyte P35-DS3L Procesor: Intel Pentium Dual-Core E2180 Grafička: VGA Ati Radeon X1950GT Memorija: 4x DDR2 800Mhz 1GB Kingmax Mars Napajanje : FORTRON 350W HDD: Samsung 160Gb SpinPoint a ovaj novi koji sam stavljao (uz već postojeći) HDD je Desktop SAMSUNG Spinpoint F4 (3.5",320GB,16MB,Serial ATA II-300), HD322GJ Jel mi napajanje preslabo ili je problem u nečem drugom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sto kaze event viewer? Jesi probao "saltat" na druge SATA konektore (sa drugim kabelom), po ploci? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovo se počelo pojavljivati u event viewer-u od kada sam instalirao hard : The HDD & SSD access service service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. i The driver ati2dvag for the display device \Device\Video0 got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Please check with your hardware device vendor for any driver updates. Probao sam sa drugim konektorom i za sada normalno radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|