Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.11.2010., 13:33   #1
bl0wmymind
Registered User

bl0wmymind's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
HD Audio bitstream s ATI 5xxx karticama?

Pozdrav,

na komp mi je spojen receiver Denon 2809 preko ATI 4850 kartice s HDMI kabelom. Na kompu mi je podešen pass through ac3 i dts signala, međutim, za pass through HD audia trebam kupiti 5xxx karticu. Zanima me da li netko ima iskustva ili može saznati kako to funkcionira (po mogućnosti) s Denon receiverom jer sam na netu našao da zna biti problema čak i s takvom kombinacijom:

http://forum.doom9.org/showthread.php?t=151151

Konkretno:

Status for ATI 5xxx series owners
There are 2 know issues with ATI 5xxx :
- Audio dropouts that occur every few seconds : this issue is not caused by FFDShow and it occur on any software player without hardware acceleration (no DXVA, or called software decoding). Please post a ticket to AMD support for this
- The receiver that aren't caught up by the radeon : also a driver bug, there is a workaround for this, called "tulli's override", the person who found this hack (see below)

Vidim da se sve može srediti (možda već i je s novim catalystom?), ali prije nego idem kupiti karticu bi volio da mi netko kaže da radi bez problema

Mislim kupiti pasivnu Sapphire HD 5670 Ultimate, da li mi je dovoljno napajanje od 400W za to (no name napajanje)?

Hvala!
bl0wmymind je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno