|
![]() |
#2581 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma je, TV sam stavio dok još silverstone nije bio u planu, al nema veze, naći ću neku nižu policu..ovo je privremeno riješenje... ![]() ![]() Kućište Lascala LC 10E-B Asrock 880GM-LE Semprom 140 Corsair 2Gb DDR3 Corsair 400W CX Samsung F3 1Tb Prža neka asus, izvadio ju iz glavnog kompa,napokon nema više optike na CM690... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2582 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Kako ti se sempron ponaša sa HDom i ovako u radu HTPCa? Nemogu nikako upecat dualca, a neda mi se čekat, a ovih single core ipak se nađe
![]() |
![]() |
#2583 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Super slike inače, a i pločica je cool. p.s. Što moram stisnut na mobitelu da imam takve slike kao ti? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2587 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
everyone wants to go to heaven but no one wants to die Zadnje izmijenjeno od: Dak1lla. 19.11.2010. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
savjet
Tražim savjet kak ovo čim bolje posložit ali bez korištenja dodatnog pribora osim ovoga što se dobije s kućištem, a to su dvije male vezice i jedan samoljepljivi držač kablova.... Najviše me muče ova 2x4-pin kabela za napajanje koji idu preko cijele ploče okolo....zato ne volim ovakva kućišta s napajanjem dolje...grrrrr ![]() ![]() fala
![]() |
#2589 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Provuci kabal s druge strane mbo traya? Izbusiti rupu za taj kabal na trayu ak nema predvidjena rupa? tesko ulozit 10kn u 100 kom vezica i povezat svaki kabelcic?
![]() |
#2590 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
@ Dak1lla - mogao si to malo bolje poslikati da se vidi cijela unutrašnjost u jednoj slici, koliko par rupa znači za slaganje kablova, divotica, nikad nisam došao do toga da zapilim malo svog bivšeg Chiefa ![]() Što se tiče farbe po slikama mi se čini da neće baš dugo ozdržati da se ne počne ljuštiti, pretpostavljam da si sprejom farbao? Kako si pričvrstio ovaj Scythe s prednje strane? Ne izgleda mi baš fiksirano.
![]() |
#2591 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Provuci kabal ispod ploče, ti 4-8 žilni stanu taman između lima i ploče ![]() PS Mogao si okrenut slike, to bar i preglednik može odradit ![]()
![]() |
#2592 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#2593 |
|
![]() |
#2594 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Uh, puno posla Rice ![]() Chieftec kučište ? Probaj diskove okrenuti na drugoj strani ( ako imaš ventilator ,onda nema mjesta ) Poznato je da takvo kučište nema naprijed usis osim bočne strane. Za početak probaj imati maštu oko kabela napajanja.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() je chieftec bravo je u pitanju, s druge strane su tri 90mm ventilatora koji pusu poprijeko, tj toplinu s diskova bacaju direkt van na drugu stranu, nego kad je napred jedan 120 koji toplinu baca dalje na procesore i ostale kartice i mora proci cijelo kuciste...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 22.11.2010. u 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel to samo meni neobično kako je okrenut vent na procu?Više bi mi bila logika da puše prema ventu na zadnjoj strani kućišta.
![]() |
#2597 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Makar je tak svejedno, razlike gotovo da i nema.
![]() |
![]() |
#2598 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2599 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Rice Ventilatori su 92mm. :P 120mm je kod napajanja? Imao sam Chieftec. Kemijao sam i upotrijebio maštu. Dva 92mm na bočno pušu po diskovima ( diskovi nikada nisu prešli preko 35 stupnja i niti nisu utjecali na CPU ) Za ispuhivanje neka ti ostane 120mm. Jedino me malo zabrinjava napajanje. Pošto vidim da ti fali HD naponski priključak i teže ostvariti maštu. Negdje sam vidio da tražiš preporuku napajanja, probaj uvijek pogledati da li ima dovoljno priključaka i ne treba ti neko bijesna wattaža ( gledaj 400 - 500W ). Više manje ima tržištu kvalitetnih napajanja. Možeš npr. u Chipoteku nabaviti naponske priključke i prispojiti u cijelom kabelu. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2601 | ||||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Izgleda kao da napajanje smeta, ali nije, mjesta ima taman ![]() P.S. Za koji dan ce mi doci sleeving za kablove, pa da na kraju to izgleda kako spada.
![]() |
![]() |
#2602 | |
|
Citiraj:
ovo za sata diskove mi se svidja, to si bum nabavil... napajanje je uzasno tesko nabavit kod nas, lab2000 i asbys uglavnom nemaju na lageru puno za birat i ak imaju to su hot swap napajanja koja mi ne trebaju i ako imaju non hot swap cifre su vece nego kaj celi stroj vredi, a opet kemijat s obicnim napajanjima za stolne piceke mi se nece...
![]() |
![]() |
#2603 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
evo i moje makinice http://i55.tinypic.com/mpvfm.jpg dalo bi se jos malo poradit oko kabla za vent od proca...ali mi se iskreno neda... ![]() Lurker |
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 | |
|
Citiraj:
Mogao bi još malo očistiti Zalmana (izgleda mi dosta naprašeno) i negdje zbuksati Fanmatea da baš ne visi tako i bode u oči.
![]() |
![]() |
#2605 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Wow....izuzetna moc zapazanja ![]() gore mi je mreza za jos 2 venta pa mi fanmate tako fino viri da mogu do njega bez problema kad je komp zatvoren. a ovo da se cini da je prljavo, mislim, trebalo je svjetlit plavo ali eto, tako nekako kenjkavo ispalo. ![]() NZXT beta EVO ![]() Lurker |
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#2607 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|