|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
operativni sustav je nevazan posto zvukove proizvode biosi. najjednostavniji moguci nacin da provjeris dal radi je taj da stavis "CPU fan fail warning" ili tako neku opciju "enabled" i onda fizicki zaustavis ventilator na procu. naravno ne tako da gurnes olovku nego da ga postepenim usporavanjem zaustavis. kad se to desi i opcija u biosima je upaljena trebalo bi se cut nekakvo pistanje. Gore napisano po meni nebi ni trebao radit zato se se na vecini matichin ploca taj mali vrag oglasi poslje power on system testa (POST) tako da bi ti preporucio da prvo dobro iscitas manual za MBO. pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Hvala ti na pomoći, da, fizičko zaustavljanje ventilatora hladnjaka procesora mi se baš i ne radi, ali se čuje taj mali beep nakratko kad se komp pali, nego mi se čini kao da se čuje malo kraće nego prije pa se radi toga zanimam kako ga ispitati dali je s njim sve uredu za nedaj bože kakav budući error pa da nečujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Rusher. 17.11.2010. u 00:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a zo, ja mislio da imas onaj na maticnoj, sto tvornicki dolazi ![]() cuj, mozes mu izmjeriti otpor (oko 8 ohma), ili jednostavnije - probaj sa drugim sistemcem. imas onih vecih (mislim da je promjer 5cm, bas zvucnik), spojis njega i vidis koliko se cuje prilikom paljenja. a ako te zanima kako ovaj svira - izvadi sav ram sa kompa i upali ga, mora svirati da fali memorija. ili mozes i graficku, ako nemas integriranu ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|