|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ošla?
Imam matičnu asus a7n8x delux i grafu iz siga... I imo sam neko jadno napajanje maxpower 400w, i nisam mogo igrat igrice jel mi se komp restarto kad sam igro igrice jel je slabo najajanje za grafu. i tak je gledam film i samo se najednom komp restarta i veše se neće upalit, neče ni pisnut kad se upali ni ništ, probo sam druge komponente i sve radi, znači ošla je matična, šta je moglo otič na njoj i jel se to može popravit?
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Može se sve popraviti ali je pitanje cijene popravka. Moraš je staviti na dasku i tako pokušavati. Čisto zbog manevarskog prostora. Reset BIOS-a u takvim slučajevima čini čuda. Makni bateriju i bez napajanja ga ostavi 20-tak minuta. Jedino si tako siguran da je resetirano. Prošetaj malo memoriju ili je zamijeni ako je moguće. PCI grafička, sve ostalo isključi. Flash BIOS-a. I onda dođe provjera pojedinačnih komponenti. Bez pravog znanja i alata, nemoj to raditi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Evo tu je još jedan dokaz zašto treba kvalitetno napajanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Probaj ono kaj ti je RAK reko, Stvarno cudno, da recimo nisi prpbal zamijenit napajanje?? Posto se uopce ne ukljucuje mozbitno je da ti je napajanje crklo... Jesi to prvo probal??
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ma sve sam probo zamjenit i sve radi kod buraza, sad cu probat izvadit bateriju na duze vreme pa ćmo vidjet
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|